Βερνίκι νυχιών κατάλληλο και για το Twingo! (vid) | NewsAuto.gr
Men + Speed WebTv ΝΕΑ

Βερνίκι νυχιών κατάλληλο και για το Twingo! (vid)

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να συνδέσουν τα προϊόντα τους με τη μόδα και το στυλ σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες. Η τελευταία προσπάθεια της Renault είναι αξιέπαινη με το βερνίκι των νυχιών να είναι ιδανικό και για το χρώμα του Twingo!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Renault ξεκίνησε μια σειρά βερνικιών γυναικείων νυχιών που θα μπορούσαν επίσης να εξαλείψουν τις μικρές γρατζουνιές του αμαξώματος. Το polish “για τις κυρίες οδηγούς” προσφέρεται σε χρώματα που ταιριάζουν με τα χρώματα του αμαξώματος που είναι διαθέσιμα στο Twingo.

Αυτό το βερνίκι νυχιών επιτρέπει στους περήφανους ιδιοκτήτες να συντονίζουν τα νύχια τους με το χρώμα του αυτοκινήτου τους“, ανέφερε η Renault.

Ένα video της Renault δείχνει μια κομψή γυναίκα να βάφει τα νύχια της προκειμένου να ταιριάζουν με το γαλάζιο Twingo, στη συνέχεια καλύπτει μια χαρά στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό της το χτύπημα στη βαφή του. «Κάνετε και τα νύχια σας και το αυτοκίνητό σας να λάμπουν», λέει η διαφήμιση. Η εκστρατεία μάρκετινγκ κατηγορήθηκε από ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τις εκστρατείες για τα δικαιώματα των γυναικών. Η συγκεκριμένη προώθηση μειώνει τις γυναίκες στις ανησυχίες τους για την ομορφιά και την ανικανότητά τους να οδηγούν, δήλωσε η Marie-Noelle Bas, επικεφαλής της γαλλικής φεμινιστικής συλλογικής ομάδας Chiennes de Garde. “Αυτός ο ύπουλος, συνηθισμένος, καθημερινός σεξισμός θέτει τα θεμέλια για τα χειρότερα, καθώς οι διαφημίσεις περιορίζουν τις γυναίκες σε έναν κατασκευασμένο ρόλο“.

Η Renault προσέλκυσε επίσης κριτική στο Twitter για να υποδείξει ότι η αντιστοίχιση του χρώματος των νυχιών με το αυτοκίνητό τους ήταν προτεραιότητα για τις γυναίκες.

Log In or Create an account