Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βελτίωση για το VW T-Roc από την ABT

Ελλάδα 14:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βελτίωση για το VW T-Roc από την ABT

ΝΕΑ

Βελτίωση για το VW T-Roc από την ABT

ΝΕΑ

Τη δική της εκδοχή για μια ήπιας μορφής αλλά ουσιαστική βελτίωση παρουσίασε η γερμανική ABT για το νέο VW T-Roc, με την αναβάθμιση να αφορά στον δίλιτρο τούρμπο κινητήρα αλλά και τη δυναμική συμπεριφορά του SUV. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η γνωστή γερμανική εταιρία βελτιώσεων αναπρογραμμάτισε την κεντρική μονάδα ελέγχου (ECU) και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοση του 4κύλινδρου κινητήρα ούτε λίγο ούτε πολύ κατά 38 ίππους. Θετικά επηρεάστηκε και η ροπή που αυξήθηκε κατά 4,1 κιλά.

Έτσι τα συνολικά νούμερα απόδοσης για το μοτέρ του T-Roc ανήλθαν στους 228 ίππους και τα 36,7 κιλά ροπής με την διαφορά να είναι πέρα από υπαρκτή και αισθητή στο δρόμο. Οι Γερμανοί ωστόσο δεν ανακοινώνουν νούμερα όσον αφορά στις επιδόσεις που προσφέρει η βελτίωσή τους, με το T-Roc στην στάνταρ μορφή του να χρειάζεται 7,2 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα.

Η ΑΒΤ θεώρησε σωστό να επέμβει και στην δυναμική συμπεριφορά του 4κίνητου T-Roc αλλάζοντας τα ελατήρια της ανάρτησης με άλλα που χαμηλώνουν το αμάξωμα κατά 35-40 χλστ., χωρίς όμως να γνωρίζουμε κάτι για την σκληρότητά τους.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, η εικόνα συμπληρώνεται από ένα νέο σετ τροχών, που βλέπετε και στις οθόνες σας με δυνατότητα επιλογής για τις διαστάσεις τους από 18 έως 20 ίντσες με τον ενδιαφερόμενο βέβαια να μπορεί να επιλέξει και κάποιο άλλο από τα σχέδια της ABT.

vw-t-roc-abt-640