Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βελτιωμένη BMW X6 M με 750 ίππους από την G-Power

Ελλάδα 22:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βελτιωμένη BMW X6 M με 750 ίππους από την G-Power

ΝΕΑ

Βελτιωμένη BMW X6 M με 750 ίππους από την G-Power

ΝΕΑ

Η γερμανική βελτιωτική εταιρία G-Power αργεί να παρουσιάσει κάποια νέα βελτιωμένη έκδοση, αλλά όταν το κάνει φροντίζει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας. Υποδεχτείτε την G-Power X6 M, ένα SUV που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση ακόμη και υπεραυτοκίνητα… ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο πράγμα φυσικά που κερδίζει τον παρατηρητή είναι το wide body kit που έχει τοποθετήσει η G-Power στην BMW X6 M κάνοντας την ακόμη πιο φαρδιά και επιβλητική. highlights, το καπό που είναι σε αρκετά μεγάλο μέρος του κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ενώ από το ίδιο υλικό είναι φτιαγμένος και ο διαχύτης. Κουτί στο “κακό” look της X6 M ταιριάζουν και οι νέες σφυρήλατες “πεντάμπρατσες” ζάντες αλουμινίου Hurricane RR με τις διπλές “ακτίνες” που καταφέρνουν να γεμίσουν τους τεράστιους θόλους του γερμανικού SUV χάρη στις 23 ίντσες της διαμέτρου τους.

bmw-x6-m-typhoon-g-power-6403

Η απόδοση του πανίσχυρου V8 κινητήρα των 4,4 λίτρων της X6 M έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και από τους 576 ίππους της εργοστασιακής έκδοσης έχει ανέβει στους 758,4 ίππους για μια βελτίωση της τάξης του 30% περίπου. Στα.. ύψη έχει φτάσει και η ροπή, η οποία από τα 76,4 κιλά αγγίζει πλέον τα 100,7 κιλά! Για να πετύχει αυτά τα νούμερα η γερμανική εταιρία βελτίωσες άλλαξε τις στάνταρ τουρμπίνες με άλλες μεγαλύτερες, οι οποίες ωστόσο έχουν ελαφρύτερες φτερωτές σε σχέση με τις εργοστασιακές, ενώ και η εξάτμιση Titan είναι νέα και φέρει πλέον σπορ καταλύτες. Αναθεωρημένη φυσικά παρουσιάζεται και η χαρτογράφηση του ψεκασμού που έγινε επίσης από τους μηχανικούς της G-Power.

Advertisement
Advertisement

bmw-x6-m-typhoon-g-power-6402

H G-Power ισχυρίζεται πως η δικής της βελτιωμένη BMW X6 M μπορεί να καλύψει τα πρώτα 400 μέτρα από στάση σε μόλις 11,5 δευτερόλεπτα με την τελική να ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δώσει η G-Power και στον ήχο της εξάτμισης με τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης να κερδίζουν πόντους και στο αισθητικό κομμάτι καθώς είναι καλυμμένες με ανθρακονήματα.

bmw-x6-m-typhoon-g-power-6403

Advertisement

Δείτε και κυρίως ακούστε την G-Power X6 M Typhoon στο βίντεο που ακολουθεί.