Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το τρελό δημιούργημα της Liberty Walk

Ελλάδα 22:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το τρελό δημιούργημα της Liberty Walk

ΝΕΑ

Το τρελό δημιούργημα της Liberty Walk

ΝΕΑ

H εταιρία Liberty Walk, έχει ξεφύγει προς το παρόν από την πρώτιστη δραστηριότητά της και ειδικεύεται πλέον, με το να τροφοδοτεί με ογκώδεις προφυλακτήρες διάφορα σπορ αυτοκίνητα, μόνο και μόνο για να δείχνουν “τρελά”, όπως είναι για παράδειγμα, το Nissan GT-K.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το όνομα μπορεί να περιλαμβάνει το «Nissan», αλλά το γεγονός είναι ότι αυτό το όχημα δεν έχει τίποτα κοινό με το Godzilla, εκτός από το λογότυπο, διότι κάτω από αυτό το παράξενο υβρίδιο, βρίσκεται ένα Daihatsu Copen.

Ο Ιάπωνας βελτιωτικός οίκος, δεν έχει πολλά να πει για το GT-K, αλλά από τις λίγες εικόνες, μπορούμε να δούμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα άκρως επιθετικό κιτ αμαξώματος, ένα μεγάλο πίσω πτερύγιο και ένα σύνολο τροχών Forgiato.

Advertisement
Advertisement

Nissan-gt-k-daihatsu-copen-liberty-walk-tsiro-640

Δεν γνωρίζουμε ούτε καν ποιος είναι ο σκοπός της κατασκευής του, αλλά η απάντηση μπορεί να βρεθεί στη λέξη που συνοδεύει την ενημέρωση στα social media: «Nation». Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανότατα ένα show car για εμπορικούς σκοπούς, οπότε θα το δούμε στις 9 Οκτωβρίου, στο Okuibuki Motor Park, μαζί με μια βελτιωμένη Ford Mustang, εκτός από τα υπόλοιπα περίεργα εγχειρήματα.