Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Τραυματισμένη» Alfa ψάχνει γαμπρό…

Ελλάδα 23:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Τραυματισμένη» Alfa ψάχνει γαμπρό…

ΝΕΑ

«Τραυματισμένη» Alfa ψάχνει γαμπρό…

ΝΕΑ

Δεν έχουμε καμία ιδέα απολύτως σχετικά με το πώς συνετρίβη αυτή η Alfa Romeo Giulia QV. Ο πωλητής δεν παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο, εκτός από το ότι το ιταλικό αυτοκίνητο διαθέτει 5.788 χιλιόμετρα, από τον Οκτώβριο όταν αγοράστηκε.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μόνο έτσι μπορείς να βάλεις στο μάτι την υπέροχη Ιταλίδα από καμιά τέτοια ευκαιρία στα… αζήτητα! Η ζητούμενη τιμή εδώ είναι 49.973 ευρώ, με τους φόρους συμπεριλαμβανομένους. Μια εντελώς νέα Alfa Romeo Giulia QV ξεκινά αισίως από τα 79.000 ευρώ στη γειτονική Ιταλία, οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε εύκολα δεν είναι καθόλου άσχημα η συγκεκριμένη διαφορά. Αρκεί να μην υπάρχουν κρυφά σημεία.

Από την άλλη βέβαια, η δεξιά πίσω ανάρτηση και ο τροχός, μαζί με τον πίσω προφυλακτήρα λείπουν, ενώ υπάρχει επίσης σημαντική βλάβη στην πόρτα και το φτερό, από τη μεσαία κολόνα έως πίσω.

Advertisement
Advertisement

Ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, ίσως να υπάρχουν μεγαλύτερες ζημιές που δεν εντοπίζονται δια γυμνού οφθαλμού, ή από την άλλη μπορεί να είναι και ο φόβος του οδηγού. Η «κυρία» τον τρόμαξε πολύ, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…