Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Τoyota RAV4 του 2019

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Τoyota RAV4 του 2019

ΝΕΑ

Το Τoyota RAV4 του 2019

ΝΕΑ

Συνθέτουμε την εικόνα της νέας γενιάς του μοντέλου της Toyota που έβαλε τα SUV στην παγκόσμια αυτοκινητική πραγματικότητα. Η εικόνα teaser που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Toyota, για το νέο RAV4 είναι η αρχή για να βάλουμε τις διαθέσιμες πληροφορίες σε μια σειρά και να καταλήξουμε στην «εικόνα» του αυτοκινήτου που αναμένεται επισήμως το 2019.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Το RAV4 στις ΗΠΑ είναι τόσο δημοφιλές που καθίσταται και μόνο γι’ αυτό, ιδιαίτερα σημαντικό για την Toyota. Αυτό κάνει την ευθύνη της Ιαπωνικής εταιρείας μεγάλη απέναντι σε ένα κοινό που έχει «συνηθίσει» σε ό,τι καλύτερο έχει να δείξει η αγορά της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η αλλαγή για την προσέγγιση της κατηγορίας είναι δεδομένη και αυτό φαίνεται ακόμα και από την εμφάνιση. Με δεδομένη και την επιτυχία του C-HR, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως η ουδέτερη αισθητική προσέγγιση αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Στο νέο RAV4 αναμένεται αρκετά πιο «επιθετική» σχεδίαση, που θα τονίζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα του μοντέλου.

TOYOTA-FT-AC-boi-530

Advertisement

Η νέα πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί το μοντέλο, προσδιορίζει ανάλογα πολύ σύγχρονη εικόνα και σε ότι έχει να κάνει με τη δυναμική του συμπεριφορά. Όλα τα σύγχρονα στοιχεία ασφαλείας θα δίνουν το παρόν στις εκδόσεις του μοντέλου, ενώ αντίστοιχα εξαιρετική θα είναι και η εικόνα του σε ότι έχει να κάνει με τη συνδεσιμότητα. Στη Βόρεια Αμερική, η βασική επιλογή του αυτοκινήτου σε ότι αφορά στον κινητήρα, θα είναι ένα σύνολο 2,5 λίτρων που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την απόδοση που βλέπουμε στο νέο Camry- 205 ίπποι και 25,7 kgm ροπής. Για την Ευρωπαϊκή αγορά, το μοντέλο θα διατεθεί σε δύο υβριδικές εκδόσεις αλλά δεν προβλέπεται να έχει diesel κινητήρα σε κάποια από τις υπόλοιπες. Οι υβριδικές εκδόσεις θα παραμείνουν με αυτόματο CVT κιβώτιο, ενώ οι υπόλοιπες θα έχουν αυτόματο 8 σχέσεων, είτε είναι τετρακίνητες, είτε δικίνητες.

2019-Toyota-RAV4-boi-640

Advertisement