Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέα έκδοση για το station wagon Toyota Auris

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nέα έκδοση για το station wagon Toyota Auris

ΝΕΑ

Nέα έκδοση για το station wagon Toyota Auris

ΝΕΑ

Το Auris Touring Sports Freestyle, η εκτεταμένη έκδοση του μοντέλου που γνωρίζουμε ρίχνει το βάρος στην πρακτικότητα. Η Toyota έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο Auris σε όλη την Ευρώπη από την πρώτη γενιά το 2006, με το ρεκόρ του περασμένου έτους να υπερβαίνει τις 144.000 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία επιθυμεί να διατηρήσει αυτή την επιτυχία, οπότε ανακοινώθηκαν μια σειρά από βελτιώσεις στο Auris του 2018 – μεταξύ των οποίων και η εισαγωγή της station περιπετειώδους έκδοσης που βλέπετε εδώ.

Ονομάζεται Freestyle έκδοση, παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και ακολουθεί την τάση που έθεσαν οι Volvo και Subaru δίνοντας στο wagon περισσότερη εμφάνιση από οποιοδήποτε άλλο Auris. Αυτό περιλαμβάνει πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, τις πλαϊνές ποδιές τη διαφορετική μάσκα, την αλουμινένια προστασία στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τα γυαλιστερά καπάκια στους καθρέπτες και το σετ τροχών 17 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Toyota-Auris-Touring-Freestyle-tsiro-640

Οι κινητήρες είναι οι ίδιοι του Auris, με βενζίνη, diesel και υβριδικά σύνολα. Τα τελευταία θα αποδειχθούν δημοφιλής επιλογή, δεδομένου ότι τα δύο τρίτα των πελατών του Auris επιλέγουν ήδη την ηλεκτροκίνητη έκδοση έναντι των συμβατικών.

Το Toyota Auris Touring Sports Freestyle θα προσφέρεται στην Ευρώπη από τον Δεκέμβριο ως μοντέλο περιορισμένης έκδοσης, αν και τα στοιχεία για την παραγωγή και την τιμολόγηση δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.