Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Top Gear έκανε… στάχτη μία Alpine A110 (video)

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Top Gear έκανε… στάχτη μία Alpine A110 (video)

ΝΕΑ

Το Top Gear έκανε… στάχτη μία Alpine A110 (video)

ΝΕΑ

Μπορεί στο νέο Top Gear να έχουν αποδείξει πως δεν προσπαθούν να μιμηθούν όσα έκανε η παρέα του Jeremy Clarkson όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιμήθηκαν… τα καμώματά τους!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ίσως θυμάστε το ατύχημα που είχε πριν μερικούς μήνες ο Richard Hammond όταν στο πλαίσιο γυρισμάτων για το «The Grand Tour» είχε κάνει παρανάλωμα του πυρός ένα Rimac. Τώρα, οι διάδοχοί του στο σόου του BBC, Chris Harris και Eddie Jordan, έκαψαν με τη σειρά τους ένα άλλο στολίδι της αυτοκίνησης.

Συγκεκριμένα μία Alpine A110, από την οποία δεν έμεινε απολύτως τίποτα! Όλα έγιναν στο πλαίσιο γυρισμάτων στο πριγκιπάτο του Μονακό, με το παραπάνω δίδυμο να οδηγεί το γαλλικό sportscar στη διαδρομή που αποτελούσε την ΕΔ17 του πρόσφατου Ράλι Μόντε Κάρλο – εναρκτήριου γύρου της φετινής σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Η La Cabanette – Col de Braus που αποτέλεσε και την power stage, είναι μήκους 13,58 χιλιομέτρων. Ωστόσο οι Harris και Jordan δεν την ολοκλήρωσαν. Μέλη της παραγωγής εντόπισαν φλόγες να βγαίνουν από το κάτω μέρος της Alpine,  λίγο αφότου είχε ανάψει το λαμπάκι που ειδοποιούσε για πρόβλημα στον κινητήρα.

«Αντιλήφθηκα πως έπρεπε πραγματικά να βγούμε από το αυτοκίνητο όταν άνοιξα την πόρτα και οι φλόγες έφτασαν μέχρι το χέρι μου. Δυστυχώς το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς», είπε ο Harris.

Όσο για τον Jordan, σχολίασε: «Το να κάνω μία ειδική διαδρομή του Ράλι Μόντε Κάρλο αποτελούσε όνειρο για μένα. Το αυτοκίνητο ήταν συγκλονιστικό. Χόρευε στο βουνό και ο Chris οδηγούσε πολύ όμορφα. Είναι κρίμα που δεν φτάσαμε μέχρι τέλους, όμως αυτά συμβαίνουν».

Advertisement

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία που οδήγησε σε αυτό το ατυχές συμβάν, στο οποίο καταστράφηκε το γαλλικό sportscar που παίρνει ώθηση από 1800άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 248 αλόγων.

Ωστόσο, μιας και πρόκειται για μοντέλο σε φάση προ-παραγωγής άρα ακόμα δεν έχει βρει ιδιοκτήτες, η Alpine πραγματοποιεί ενδελεχείς ελέγχους για να βρει την πηγή του κακού.

Advertisement