Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Top 2 των εταιρικών εορταστικών καρτών

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Top 2 των εταιρικών εορταστικών καρτών

ΝΕΑ

Το Top 2 των εταιρικών εορταστικών καρτών

ΝΕΑ

Συνηθίζεται αυτές τις Άγιες μέρες οι εταιρίες αυτοκινήτων να στέλνουν σε εμάς τους δημοσιογράφους ευχετήριες κάρτες ενόψει των γιορτών τόσο των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αυτό δεν αποτελεί είδηση σε καμία περίπτωση. Εκείνο όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον, είναι πως τα τμήματα marketing δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, προκειμένου όχι μόνο να σκεφτούν κάτι έξυπνο, αλλά πολύ περισσότερο να έχουν ως αντικείμενο το συγκεκριμένο μοντέλο που θα κάνει «γκελ» στο μάτι.

Σε εμάς έφτασαν πολλές ευχετήριες κάρτες τέτοιου περιεχομένου, εννοείται σε ηλεκτρονική μορφή, (πάνε οι εποχές που μαζεύαμε… πάκο το χαρτί στο γραφείο, νέα ήθη, νέα έθιμα). Οι περισσότερες δεν μας κέντρισαν ομολογουμένως το ενδιαφέρον, με εξαίρεση δυο, τις οποίες σας δείχνουμε εδώ.

Advertisement
Advertisement

Αφενός, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, το νέο Citroen C3, το οποίο ποζάρει με χάρη μπροστά σε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποτελούμενο από δώρα, τόσο στα φύλλα, όσο και στη βάση του. Ένα από τα τελευταία είναι και το C3, με παρακαταθήκη φυσικά, τι άλλο, από το στέμμα του νικητή στον συγκεκριμένο θεσμό, για την χρονιά που έρχεται.

Honda-card-640

Αφετέρου, η Honda πρωτοτύπησε ακόμη περισσότερο, με την εορταστική κάρτα να προβάλλει το κορυφαίο supercar της φίρμας, το Honda NSX, τοποθετημένο σε μια εκκεντρική αίθουσα από ταινία επιστημονικής φαντασίας, να σε κοιτάζει αγριεμένα με εκείνο το βλέμμα αρπακτικού που το διακρίνει.

Advertisement

Άντε και του χρόνου! Καλές γιορτές σε όλους…

 

Advertisement