Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη η BMW X7

Ελλάδα 3:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη η BMW X7

ΝΕΑ

Τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη η BMW X7

ΝΕΑ

Η νέα X7 της BMW είναι σχεδόν έτοιμη, πρόκειται να παρουσιαστεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και βάζει στο στόχαστρο πολλούς γαλαζοαίματους. Ας μάθουμε μερικά σημαντικά στοιχεία γι αυτή, λίγους μήνες προτού την δούμε live.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr) 

Όπως τονίζουν οι ίδιοι οι Βαυαροί, θα αρχίσει να πωλείται το επόμενο έτος ενώ επιθυμεί σχεδιαστικά να αποστασιοποιηθεί κυρίως από την X5 η οποία τα έχει πάει περίφημα εμπορικά. Η πολυτελής X7, θα ξεκινήσει τη σταδιοδρομία της από τις ΗΠΑ, εκεί όπου εκτιμούν τα τεράστια αμαξώματα και τους αχανείς χώρους στην καμπίνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα μοιράζεται μηχανικά μέρη από την αδελφή Rolls-Royce σε αυτή την κατηγορία η οποία θα εμφανιστεί στο μέλλον. Η X7 θα φορά κάτω από το μακρύ καπό της 6κύλινδρους, 8κύλινδρους αλλά και 12κύλινδρους βενζινοκινητήρες, καθώς και μια υβριδική πρόταση, με βάση την 740e, κάτι που ερμηνεύεται πως ο twin-turbo 2λιτρος βενζινοκινητήρας θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα, προκειμένου να παράξουν συνδυαστική ισχύ 326 ίππους.

Advertisement
Advertisement