Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Fiat 500 αλλάζει πρόσωπο

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Fiat 500 αλλάζει πρόσωπο

ΝΕΑ

Το Fiat 500 αλλάζει πρόσωπο

ΝΕΑ

To λανσάρισμα της 2 γενιάς του ιταλικού μίνι μοντέλου αναμένεται σε δύο χρόνια περίπου. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και παρακάτω, το Fiat 500 θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, θα γίνει πιο premium και δε θα έχει στην γκάμα του ντίζελ μοτέρ.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Οι πρώτες κατασκοπευτικές ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες της επόμενης γενιάς του Fiat 500 κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και μας αποκαλύπτουν την σχεδιαστική φιλοσοφία που πιθανότητα θα ακολουθήσει το νέο μοντέλο. Όπως μπορούμε να δούμε, ο ρετρό χαρακτήρας διατηρείται στο σύνολο του αμαξώματος και παράλληλα αναμένουμε αύξηση των διαστάσεων και αναβάθμιση της ποιότητας. Μάλιστα, πληροφορίες από τη Fiat υποστηρίζουν ότι ενδέχεται να υπάρξει μια ξεκάθαρα premium εικόνα στο νέο 500.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα και το τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου ιταλικού μίνι μοντέλου, οι πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα προέρχονται απευθείας από τον CEO του FCA Group, τον Sergio Marchionne. Σύμφωνα με το βρετανικό Auto Express, ο ισχυρός άνδρας του Ομίλου υποστήριξε ότι οι μικροί ντίζελ κινητήρες δε θα υπάρχουν στο επόμενο διάστημα, λόγω των εξελίξεων που ήδη σας έχουμε αναφέρει, και έτσι η λύση που θα εφαρμοστεί στο επόμενο 500 θα περιλαμβάνει ένα υβριδικού τύπου σύστημα κίνησης 48 Volt. Η συγκεκριμένη πρακτική φαίνεται ότι θα βρει εφαρμογή και σε άλλα μικρά μοντέλα του FCA Group.

Advertisement
Advertisement

next500rear