Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους για την Alfa Romeo MiTo

Ελλάδα 15:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για την Alfa Romeo MiTo

ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους για την Alfa Romeo MiTo

ΝΕΑ

Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια στην παραγωγή, η Alfa Romeo MiTo θα σταματήσει την παραγωγή της σύντομα χωρίς να αποκτήσει αντικαταστάτη στη γκάμα της ιταλικής εταιρείας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της FCA, Sergio Marchionne, δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση: «Εάν υπάρξει νέα MiTo (στο μέλλον), δεν θα είναι στο (τωρινό) σχήμα. Η κατηγορία έχει συρρικνωθεί  – Τα 3πορτα μικρά χάτσμπακ είναι μια κατηγορία με πολύ μεγάλη πτώση».

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το βρετανικό Autoexpress, είναι πολύ πιθανό η ονομασία «MiTo» να μεταφερθεί σε ένα νέο compact crossover/SUV της Alfa Romeo, έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτεί την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για μοντέλα του είδους.

Πάντως είναι πολύ πιθανό να μην υπάρξει ούτε καν αυτό το μοντέλο στη μελλοντική γκάμα της Alfa Romeo και έτσι, το όνομα «MiTo» να μπει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Το τι θα γίνει τελικά θα το μάθουμε στις αρχές Ιουνίου, όταν και ο Marchionne ανακοινώσει μπροστά στους μετόχους της FCA το μελλοντικό πλάνο της ιταλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement