Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Την 1η Μαρτίου η πρεμιέρα της Jaguar I-Pace

Ελλάδα 16:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Την 1η Μαρτίου η πρεμιέρα της Jaguar I-Pace

ΝΕΑ

Την 1η Μαρτίου η πρεμιέρα της Jaguar I-Pace

ΝΕΑ

Η ώρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων του νέου μέλους της οικογένειας SUV της Jaguar, της I-Pace, πλησιάζει. Το ηλεκτρικό crossover θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του την προσεχή Πέμπτη 1η Μαρτίου. Μία δηλαδή εβδομάδα νωρίτερα από την παρουσία της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το πρώτο μοντέλο της εμβληματικής μάρκας που φέρει τέτοια τεχνολογία, έχει… σχεδόν αποκαλυφθεί, μιας και εδώ και μήνες η JLR μοιράζεται πολλά και ενδιαφέροντα video και στοιχεία σχετικά, όπως για παράδειγμα το τελευταίο στάδιο δοκιμών στο ακραίο περιβάλλον της πίστας δοκιμών στο Argeplog της Σουηδίας (δείτε το σχετικό video πατώντας εδώ).

Πέραν της τελικής μορφής της I-Pace, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι και τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Μέχρι πρότινος, η Jaguar μιλούσε για αυτονομία της τάξης των 500 χιλιομέτρων από 90 kWh μπαταρία, ισχύ 400 αλόγων και ροπή που θα ορίζεται στα  71.4 kgm.

Advertisement
Advertisement

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίας μιλούν για φόρτιση του 80% της μπαταρίας σε 45 λεπτά και τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού. Λίγη υπομονή και θα δούμε κατά πόσο οι προαναφερθέντες αριθμοί θα ισχύουν ή όχι.

Η παρουσίαση της I-Pace θα μεταδοθεί LIVE από το NewsAuto.gr.