Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tι θα μας δείξει η Lexus στο Ντιτρόιτ

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tι θα μας δείξει η Lexus στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Tι θα μας δείξει η Lexus στο Ντιτρόιτ

ΝΕΑ

Η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει για την έκθεση του Ντιτρόιτ την 5η γενιά του LS και παράλληλα θα μας δείξει το πρωτότυπο UX, που θα αποτελέσει τη βάση για το πρώτο μικρό SUV της Lexus.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και τις προηγούμενες ημέρες, η Lexus θα παρουσιάσει στο Ντιτρόιτ τη νέα γενιά του Lexus LS. Το μοντέλο θα βασίζεται στην νέα πλατφόρμα της εταιρείας GA-L και σχεδιαστικά θα φέρει αρκετές ομοιότητες με το Lexus LC 500. Παράλληλα, η εταιρεία θα δείξει και πάλι στο κοινό το πρωτότυπο UX, που είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο μας προϊδεάζει για το επερχόμενο μικρό SUV της Lexus και μας δείχνει τη σχεδιαστική οδό που θα ακολουθήσει η εταιρεία στα μελλοντικά της μοντέλα. Η πρόσβαση στο εσωτερικό γίνεται από αντικριστά ανοιγόμενες πλαϊνές πόρτες και εκεί, συναντούμε στο εμπρόσθιο τμήμα τα νέα καθίσματα Kinetic Seat, τα οποία διαθέτουν ειδικά διχτυωτά που προσαρμόζονται στο σωματότυπο του επιβάτη και παράλληλα στην κίνηση του οχήματος, για να μεγιστοποιήσουν τη στήριξη και να προάγουν την άνεση. Χαρακτηριστικά στοιχεία τεχνολογίας του εσωτερικού αποτελούν και οι προηγμένες εσωτερικές οθόνες, με 3D απεικόνιση στα όργανα της κονσόλας, ειδικό ολόγραμμα στο χώρο του πίνακα οργάνων, αλλά και πλήρεις ηλεκτροστατικούς διακόπτες. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης περιμένουμε πληροφορίες, σχετικά με το μηχανικό σύνολο που το εξοπλίζει το πρωτότυπο της Lexus.

Δείτε το βίντεο του Lexus UX Concept