Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα μας δείξει η Hyundai στη CES 2018;

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα μας δείξει η Hyundai στη CES 2018;

ΝΕΑ

Τι θα μας δείξει η Hyundai στη CES 2018;

ΝΕΑ

Τα τελευταία χρόνια η κορυφαία διεθνές έκθεσης τεχνολογίας, η CES (Consumer Electronics Show, έχει εξελιχθεί σε πεδίο μάχης των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Πράγμα εύλογο δεδομένου του πόσο αλλάζει η αυτοκίνηση και πόσο οι νέες τεχνολογίες ενσωματώνονται στα αυτοκίνητά μας. Κάθε χρόνο λοιπόν στο σημαντικό αυτό τεχνολογικό ραντεβού στο Λας Βέγκας, βλέπουμε τι θα μας φέρει… αύριο η αυτοκίνηση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα μας το δείξει η Hyundai, που ένωσε τις δυνάμεις της με τη Sound Hound, δημιουργώντας έναν Έξυπνο Προσωπικό Βοηθό για τα μοντέλα της. Κοινώς, ένα προηγμένο σύστημα αντίστοιχο των Amazon Alexa και Google Assistant.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κορεάτικης μάρκας, δεν θα περιορίζεται στο να απαντά σε φωνητικές εντολές και να πραγματοποιεί κλήσεις ή να στέλνει μηνύματα βάσει αυτών. Η Hyundai υποστηρίζει πως το δικό της σύστημα θα μπορεί μέσω φωνητικών εντολών να πραγματοποιήσει κάθε άλλη δυνατή αλλαγή στις ρυθμίσεις του οχήματος.

Και πως αυτό που θα το διαφοροποιεί είναι πως θα βασίζεται στη δράση και όχι την αντίδραση. Αντί λοιπόν να καλύπτει τις ανάγκες του οδηγού, θα τις προβλέπει. Το ακριβές manual θα το μάθουμε στην CES που φέτος διεξάγεται στις 9 με 12 Ιανουαρίου – όπως πάντα, στην πόλη του τζόγου.

Hyundai-Intelligent-Personal-Agent-a640

Advertisement

Όσο για το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης του συστήματος στα μοντέλα της Hyundai, το σχέδιο της κορεάτικης εταιρείας μιλάει για όλα τα νέα της μοντέλα από το 2019.