Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι σημαίνει το Electric Concept για τη Mini

Ελλάδα 8:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι σημαίνει το Electric Concept για τη Mini

ΝΕΑ

Τι σημαίνει το Electric Concept για τη Mini

ΝΕΑ

Η MINI μας έδωσε μία εικόνα του πως φαντάζεται εκείνη το άμεσο μέλλον των αστικών μετακινήσεων, μέσω του Electric Concept που σας αποκαλύψαμε πριν μερικές ημέρες και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14-24 Σεπτεμβρίου).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όμως τι σημαίνει το εν λόγω μοντέλο για την εμβληματική μάρκα; Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι φέρει πλειάδα στοιχείων που μαρτυρούν τον ηλεκτρικό του χαρακτήρα, η γενικότερη όψη του διατηρεί το βασικό σχεδιαστικό DNA της MINI.

«Το Electric Concept είναι ένα αντιπροσωπευτικό MINI – compact, ευέλικτο, ο ιδανικός σύντροφος για καθημερινή οδήγηση. Ταυτόχρονα, απεικονίζει μία εντελώς νέα εκδοχή του σπορ στυλ», εξηγεί ο Adrian van Hooydonk, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού του BMW Group. «Πραγματικά, η αεροδυναμική και η σχεδίαση ελαφρού βάρους δεν είναι σημαντικά μόνο στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι παράγοντες αποφασιστικής σημασίας και στη μεγιστοποίηση της ηλεκτρικής αυτονομίας. Οι επιφάνειες του αυτοκίνητου αποπνέουν μία αίσθηση ακρίβειας και απέριττης που κάνει ακόμα πιο ελκυστικό τον αποδοτικό χαρακτήρα του. Επιπλέον, εντυπωσιακές πινελιές και ζωηρές αντιθέσεις χαρίζουν στο εξωτερικό αυτή την ξεχωριστή νότα MINI».

Advertisement
Advertisement

Mini-Electric_Concept-2017-a640

Όμως πέραν από τον ιδιαίτερο σχεδιαστικό χαρακτήρα του, το μοντέλο αυτό αποτελεί και μία ακόμα εικόνα της στρατηγικής του ομίλου. Περισσότερα σχετικά, λέει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της BMW AG, Harald Krüger.

«Ο συστηματικός εξηλεκτρισμός της μάρκας και της προϊοντικής της γκάμας στηρίζει τη στρατηγική του BMW Group NUMBER ONE > NEXT. Το MINI Electric Concept δίνει μία συναρπαστική πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής. MINI και εξηλεκτρισμός δένουν άριστα», σχολιάζει ο Γερμανός.

Advertisement

Mini-Electric_Concept-2017-c640

«Γνωρίστε» καλύτερα το MINI Electric Concept μέσω του video παρουσίασής του και το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Advertisement