Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι σχέση έχει η Jaguar με τους Gorillaz; (vid)

Ελλάδα 17:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι σχέση έχει η Jaguar με τους Gorillaz; (vid)

Men + Speed

Τι σχέση έχει η Jaguar με τους Gorillaz; (vid)

Men + Speed

Η «εκκίνηση» του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula E για την περίοδο 2016-2017, συνοδεύεται και από το ντεμπούτο στο σπορ ενός ακόμα μεγάλου κατασκευαστή: της Jaguar. Εκτός από το να «δυναμώσει» κι άλλο το θεσμό, η βρετανική εταιρεία φαίνεται πως θα δώσει και νέο… αέρα στον τομέα της προβολής του και ειδικά στους νέους!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Πως; Με την επιστράτευση μίας δημοφιλούς και ιδιαίτερης με κάθε τρόπο μπάντας: τους Gorillaz. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό group από… καρτούν, το οποίο σκαρφίστηκε η φωνή των Blur, o Damon Albarn, παρέα με τον Jamie Hewlett. Μία από τις φιγούρες λοιπόν των Gorillaz, η Noodles, ανέλαβε ρόλο πρεσβευτή της Jaguar Land Rover με εφαλτήριο της συνεργασίας αυτής, το video που θα δείτε παρακάτω.

Ποιο είναι το σενάριο; Η Jaguar κάνει δοκιμές με το μονοθέσιό της για τη Formula E, όταν ξαφνικά κάποιος το «κλέβει» και αρχίζει να τρέχει στην πίστα! Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement
Advertisement

«Είναι υποχρέωση μας να εμπνεύσουμε νέους ανθρώπους. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι στην πίστα αλλά θέλουμε να φέρουμε στους αγώνες και το αυτοκίνητο, νέους ανθρώπους, νέους επαγγελματίες. Να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά, να φέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν να εφευρεθεί το μέλλον», είπε σχετικά η Fiona Pargeter, υπεύθυνη επικοινωνίας της JLR.

Όσο για τους Gorillaz, έχουν κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ από το 2000, με τις πωλήσεις τους παγκοσμίως να ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια!

Advertisement

Gorillaz_-Noodle-Jaguar-Racing-b640tall