Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι λέει η GM για το μέλλον της Opel;

Ελλάδα 15:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι λέει η GM για το μέλλον της Opel;

ΝΕΑ

Τι λέει η GM για το μέλλον της Opel;

ΝΕΑ

Σαν βόμβα έσκασε στο χώρο της αυτοκίνησης η επικείμενη ένταξη της Opel στον γαλλικό όμιλο PSA Group (για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Μετά λοιπόν τα… όργια δημοσιευμάτων στον παγκόσμιο τύπο σχετικά με πιθανή εξαγορά της Opel-Vauxhall από την PSA η General Motors εξέδωσε την παρακάτω δήλωση:

«Από το 2012, η General Motors και ο Όμιλος PSA έχουν σε εφαρμογή μια συμμαχία που μέχρι σήμερα καλύπτει, τρία έργα στην Ευρώπη και η οποία έχει δημιουργήσει σημαντικές συνέργειες για τις δύο ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η General Motors και ο Όμιλος PSA εξετάζουν τακτικά πρόσθετες δυνατότητες επέκτασης της συνεργασίας αυτής. Ο Όμιλος PSA και η General Motors επιβεβαιώνουν την διερεύνηση πολλών στρατηγικών πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στη βελτίωση της κερδοφορίας και της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής εξαγοράς της Opel Vauxhall από την PSA.
Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαβεβαίωση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία».

Κοινώς, όντως είμαστε σε διαπραγματεύσεις, είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσει το deal, κάντε λίγη υπομονή μέχρι να φιξάρουμε τις τελικές λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ
ps@newsauto.gr
https://www.facebook.com/SeitanF1/
https://www.instagram.com/seitanf1/
https://twitter.com/PanosSeitanidis
https://www.youtube.com/user/panosseitan