Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει η Morgan για τη Γενεύη;

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι ετοιμάζει η Morgan για τη Γενεύη;

ΝΕΑ

Τι ετοιμάζει η Morgan για τη Γενεύη;

ΝΕΑ

Μπορεί τα βλέμματα να είναι τώρα στραμμένα στη CES 2018 όπου οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν ότι πιο προηγμένο τεχνολογικά έχουν να επιδείξουν κι αμέσως μετά να έχουμε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ωστόσο για κάποιες πρεμιέρες θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μέχρι τον προσεχή Μάρτιο και τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Εκεί η Morgan μας ετοιμάζει μία… επετειακή έκπληξη καθώς θα ετοιμάσει μία νέα εκδοχή του θρυλικού Plus 8.

Το είδαμε στην πιο πρόσφατη γενιά του το 2013 (φωτό) αλλά αυτή τη φορά, η βρετανική μάρκα θα κάνει κάτι ξεχωριστό καθώς γιορτάζει τα πενήντα χρόνια από το λανσάρισμά του! Σκοπεύει μάλιστα να περιορίσει την παραγωγή του σε μόλις 50 κομμάτια για λίγους και εκλεκτούς. Και φυσικά με γεμάτα πορτοφόλια αν και ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιο θα είναι το αντίτιμο απόκτησής του.

Advertisement
Advertisement

Παρότι δεν έχουμε ακόμα κάποια teaser εικόνα, η Morgan έχει μοιραστεί κάποια στοιχεία σχετικά με το Plus 8 50th Anniversary Special Edition. Θα παίρνει ώθηση από V8 κινητήρα της BMW χωρητικότητας 4.8 lt και χάρη στο σασί από αλουμίνιο, θα ζυγίζει μόλις 1.100 κιλά – πράγμα που θα το καθιστά ως ένα από τα ελαφρύτερα V8 επιβατικά οχήματα στον κόσμο.

Ο συνδυασμός ισχύος / χαμηλού βάρους θα εξασφαλίζει και επιδόσεις για αυτό το ρετρό μοντέλο, που σύμφωνα με τον κατασκευαστή θα έχει τελική ταχύτητα στα 250km/h και θα επιτυγχάνει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4.5 δευτερόλεπτα.

Περισσότερα, στη Γενεύη…

Advertisement

2018-morgan-plus-8-50th-anniversary-b640tall