Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θετική η ανασκόπηση της Subaru για το 2016

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θετική η ανασκόπηση της Subaru για το 2016

ΝΕΑ

Θετική η ανασκόπηση της Subaru για το 2016

ΝΕΑ

Το 2016 ήταν μια χρονιά-ορόσημο για τη Subaru παγκόσμια, καθώς η εταιρεία είχε μια δυναμική παρουσία σε όλους τους τομείς, με σημαντικές διακρίσεις για τα προϊόντα της.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Ας δούμε τι συνέβη το 2016, που έκανε τη χρονιά ξεχωριστή για την Subaru, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Οι ετήσιες πωλήσεις της Subaru για το 2015, συμπεριλαμβανομένων των αγορών της Αμερικής, Καναδά και Αυστραλίας, έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Η Subaru Canada, Inc. (SCI) βραβεύεται στα ALG Canadian Residual Value Awards, έχοντας την καλύτερη μεταπωλητική αξία για ένα mainstream brand για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα, κερδίζει σε 3 ξεχωριστές κατηγορίες, με τα Subaru XV Crosstrek, WRX και Outback να παίρνουν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους.
ΜΑΡΤΙΟΣ: Η Subaru αποκαλύπτει τη νέα “Καθολική πλατφόρμα Subaru “. Με το βλέμμα στο μέλλον, η εταιρεία της Συμμετρικής τετρακίνησης – και όχι μόνο – παρουσιάζει τις αρχές της υπό εξέλιξη ενιαίας πλατφόρμας με στόχο την καλύτερη απόδοση κάθε οχήματος και την ξεγνοιασιά της οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Η Subaru και η IBM Japan ξεκινούν συνεργασία για την ανάπτυξη ενός συστήματος αναλυτικών δεδομένων πάνω στις εικόνες που λαμβάνουν τα συστήματα από πηγές όπως το EyeSight, και αξιολόγησή τους με τη χρήση τεχνολογιών Cloud και τεχνητής νοημοσύνης.
ΜΑΪΟΣ: Η Subaru γιορτάζει την 50ή επέτειο του επίπεδου κινητήρα Boxer.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Η Subaru of America, με το Subaru WRX STI Time Attack, τη βοήθεια της Prodrive και της STI, και τον Mark Higgins στο τιμόνι, πετυχαίνει νέο ρεκόρ γύρου στο Isle of Man.

ΙΟΥΛΙΟΣ: Ρεκόρ όλων των εποχών για την Subaru Αυστραλίας που βλέπει ένα πρώτο εξάμηνο να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Η FHI παίρνει την υψηλότερη Περιβαλλοντική Αξιολόγηση από την Development Bank της Ιαπωνίας. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση των ιδιαίτερα προηγμένων περιβαλλοντικών προσπαθειών που καταβάλλει η Subaru.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Το Levorg (Ευρωπαϊκών προδιαγραφών) κερδίζει την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία 5 αστεριών στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης των Επιδόσεων Ασφάλειας Νέων Μοντέλων 2016 (EuroNCAP).

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: HSTI και η Subaru λανσάρουν σε Limited Edition και μόνο για την ιαπωνική αγορά το WRXS4 tS, το πρώτο μοντέλο της σειράς που εξοπλίζεται με κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας CVT.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Στην έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles κάνει την πρεμιέρα του το επταθέσιο SubaruVIZIV-7 SUV Concept. Το VIZIV-7 είναι το μεγαλύτερο όχημα που έχει παρουσιάσει ποτέ η Subaru, με μήκος που αγγίζει τα 5,2 μέτρα.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: To νέο Subaru Impreza ανακηρύσσεται «Car of the Year 2016–2017» στην Ιαπωνία από τον εκεί αντίστοιχο θεσμό (JCOTY). 

Advertisement