Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα θέλατε να είναι έτσι η νέα Toyota Supra;

Ελλάδα 2:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα θέλατε να είναι έτσι η νέα Toyota Supra;

ΝΕΑ

Θα θέλατε να είναι έτσι η νέα Toyota Supra;

ΝΕΑ

Η νέα γενιά της Supra ετοιμάζεται πυρετωδώς από την Toyota εν όψει του επίσημου λανσαρίσματός της στις αρχές του 2019 και πλέον, μια νέα εικόνα που μας αποκαλύπτει το πως θα μπορούσε να είναι η σχεδίασή της, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για τη Supra βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο FT-1 της Toyota, από το οποίο γνωρίζουμε ότι το νέο μοντέλο θα επηρεαστεί τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη σχεδίασή του. Σε σχέση πάντως με το πρωτότυπο, το εμπρόσθιο καπό έχει μακρύνει, το μεταξόνιο έχει μικρύνει, ενώ έχουν τοποθετηθεί νέα πλαϊνά φτερά, μεγαλύτεροι καθρέπτες και νέα εμπρόσθια εισαγωγή.

Το τελικό αποτέλεσμα που φαίνεται στην εικόνα είναι αν μη τι άλλο αρκετά εντυπωσιακό και ελπίζουμε να έχει συνάφεια με αυτό που θα επιλέξει τελικά η Toyota για το αυτοκίνητο παραγωγής.

Θυμίζουμε ότι η νέα Toyota Supra θα βασιστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα με αυτή της νέας BMW Z4, ως απόρροια της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Αναμένεται το ιαπωνικό κουπέ να λάβει 4κύλινδρα και 6κύλινδρα μοτέρ με ισχύ έως και 335 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο πώλησης της νέας Supra μόνο μέσω του αγωνιστικού τμήματος Gazoo Racing της Toyota, εξ ου και δεν αποκλείεται να μην υπάρχουν λογότυπα της Toyota στο αμάξωμά της. Το τι από τα παραπάνω θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη αναμένεται να το μάθουμε το επόμενο διάστημα όταν και η ιαπωνική φίρμα δώσει επίσημα στοιχεία για το πολυαναμενόμενό της νέο κουπέ.