Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα καθυστερήσει η παρουσίαση του νέου Ford Focus

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα καθυστερήσει η παρουσίαση του νέου Ford Focus

ΝΕΑ

Θα καθυστερήσει η παρουσίαση του νέου Ford Focus

ΝΕΑ

Μπορεί οι επίσημες φωτογραφίες από το νέο αλλά καμουφλαρισμένο Focus να συνοδεύτηκαν ουσιαστικά από προαναγγελία πρεμιέρας στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης αλλά τελικά, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς hatchback της Ford το οποίο έως τώρα έχουμε δει μόνο καμουφλαρισμένο, δεν θα είναι παρούσα στο σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης που θα διεξαχθεί στην ελβετική πόλη από τις 8 έως τις 18 Μαρτίου.

Εκεί θα δούμε το Ka+ και ενδεχομένως ανανεωμένη εκδοχή του Edge. Το νέο Focus θα αποκαλυφθεί τον Απρίλιο. Αυτό ανέφερε στο AutoNews πηγή εντός της αμερικανικής μάρκας, που όμως δεν κατονομάζεται.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο μοντέλο θα επηρεαστεί από τη σχεδιαστική φιλοσοφία που είδαμε στο νέο Fiesa, χωρίς όμως να αλλάξει σημαντικά τη δική του σιλουέτα. Η μάρκα με το μπλε οβάλ σήμα έχει διαρρεύσει πως θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο, το οποίο θα φέρει και αύξηση στους εσωτερικούς χώρους.

Αναμένεται να εφοδιάζεται με τον γνωστό 1000άρη EcoBoost βενζίνης, τον 3κύλινδρο EcoBoost 1.5lt και τον δίλιτρο για τις πιο σπορ εκδόσεις ενώ στο μέτωπο των diesel, θα απουσιάσουν και εκεί οι εκπλήξεις, αφού θα δούμε γνωστά σύνολα 1.5 και 2.0 lt.

Η διαφοροποίηση αναμένεται να έρθει στα διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού αφού είναι πολύ πιθανό να δούμε μία νέα έκδοση, που θα τιτλοφορείται «Active» και θα προσφέρει έναν πιο… εκτός δρόμου χαρακτήρα.

Advertisement

Περισσότερα, όσο πλησιάζει η επίσημη πρεμιέρα!

focus-2019-spy-b640

Advertisement