Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα έρθουν στην Ελλάδα τα «πρώτα» Qashqai;

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα έρθουν στην Ελλάδα τα «πρώτα» Qashqai;

ΝΕΑ

Θα έρθουν στην Ελλάδα τα «πρώτα» Qashqai;

ΝΕΑ

Οι κατασκευαστές συνηθίζουν να κυκλοφορούν Final Edition σε ορισμένα μοντέλα τους, εν είδει αποχαιρετισμού και για να καρπωθούν βέβαια τα έσοδα από μία συλλεκτική έκδοση. Πλέον η «μόδα» επιτάσσει  και First Edition, δηλαδή ορισμένα κομμάτια πριν αρχίσει η μαζική παραγωγή. Το έπραξε η Alfa Romeo με την 4C, το κάνει και η Nissan με το νέο Qashqai.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη γενιά του δημοφιλούς crossover θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2014, όμως θα προηγηθεί η περιορισμένης παραγωγής Premier Limited Edition. Θα κατασκευαστούν για την Ευρώπη 2.007 κομμάτια, αριθμός που συμβολίζει το έτος κυκλοφορίας του πρώτου Qashqai. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, δικαίωμα παραγγελίας θα έχουν όσοι είναι ήδη πελάτες της Nissan, ενώ αν δεν εξανλτηθούν όλα τα αυτοκίνητα τότε η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους.

[nggallery id=3097]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr, δεν υπάρχει στα πλάνα η εισαγωγή και διάθεση της συγκεκριμένης έκδοσης στη χώρα μας. Το Qashqai Premier Limited Edition θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (λευκό, μαύρο, κόκκινο, σκούρο μωβ), αποκλειστικά με τον 1.6 dCi 130 PS και σύστημα τετρακίνησης ALL-MODE 4×4-i.

Advertisement
Advertisement

Τα «πρώτα» Qashqai θα ξεχωρίζουν από τις 19άρες ζάντες, ασημί λεπτομέρειες περιμετρικά του αμαξώματος, μαρσπιέ που φιλοξενούν το όνομα της έκδοσης. Στο εσωτερικό θα υπάρχει τοποθετημένη στη βάση της κεντρικής κονσόλας πινακίδα με την αρίθμηση του αυτοκινήτου, επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα. Στάνταρ θα είναι η… ασπίδα προστασίας, το πακέτο Safety Shield δηλαδή, που περιλαμβάνει συστήματα όπως αυτό που ανιχνεύει οχήματα που δεν φαίνονται στους καθρέπτες ή αυτό που ενημερώνει τον οδηγό για ακούσια αλλαγή λωρίδας.

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο Qashqai (διαστάσεις, κινητήρες, κατανάλωση) πατώντας ΕΔΩ.