Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε τη McLaren Senna στις πίστες;

Ελλάδα 21:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε τη McLaren Senna στις πίστες;

ΝΕΑ

Θα δούμε τη McLaren Senna στις πίστες;

ΝΕΑ

To νέο δημιούργημα της McLaren Automotive είναι εδώ και εκτός από επιβλητική εμφάνιση, η Senna διαθέτει και επιδόσεις που την καθιστούν το ταχύτερο δημιούργημα της βρετανικής μάρκας! Κουβαλώντας μάλιστα όνομα… βαρύ σαν ιστορία, δεν θα ήταν κρίμα να μη τη δούμε να αγωνίζεται;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η όποια συζήτηση σχετικά, βασίζεται στο σενάριο που θέλει το Automobile Club de l’Ouest να αλλάζει μελλοντικά τους κανονισμούς στους αγώνες αντοχής, επιτρέποντας σε απόλυτα supercars με άδεια κίνησης σε δημόσιους δρόμους, να μάχονται στις πίστες αντί των θηριωδών πρωτοτύπων της κατηγορίας LMP1.

«Σίγουρα θα ήθελα να τη δω να τρέχει σε αγώνες. Κατηγορηματικά όμως σας λέω πως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο. Μόνο πως προσπαθούμε να βρούμε ένα σχέδιο υλοποίησης αυτού», ανέφερε ο επικεφαλής της McLaren Automotive, Mike Flewitt, με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο carscoops.

Advertisement
Advertisement

Και εμείς! Ένα θηρίο 800 αλόγων, ροπής της τάξης των 800 Nm, που παράγει 800 κιλά κάθετης δύναμης! Οι αριθμοί τα λένε όλα!

«Ο τρόπος σχεδίασής της, από αεροδυναμικής πλευράς, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ισορροπία των οχημάτων μας, θα μπορεί να την καταστήσει πολύ, πολύ ανταγωνιστική. Ποτέ δεν μπορείς να πεις πως αν έτρεψε θα κέρδιζε εξ αρχής αλλά δεν θα κατεβαίναμε στην πίστα αν δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μας», συνέχισε ο Βρετανός.

McLaren-Senna-k640

Advertisement

Ποτέ μη λες ποτέ λοιπόν. Ίσως κάποτε να δούμε την Senna να μάχεται με αντιπάλους όπως η Mercedes-AMG Project One ή η Aston Martin Valkyrie. Αν και το WEC δείχνει να… «επιβιώνει» της αποχώρησης των Γερμανών.

Διαβάστε τα πάντα για τη McLaren Senna πατώντας εδώ!

Advertisement