Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αργήσει η ηλεκτρική Porsche 911

Ελλάδα 12:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα αργήσει η ηλεκτρική Porsche 911

ΝΕΑ

Θα αργήσει η ηλεκτρική Porsche 911

ΝΕΑ

Είστε από εκείνους που ανυπομονούν για το μέλλον ή από εκείνους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατηθούν από το παρόν των τεχνολογιών που εφοδιάζουν τα… toys for boys όπως η Porsche 911; Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, σας έχουμε καλά νέα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η 911 θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με κινητήρα εσωτερικής καύσης τουλάχιστον μέχρι το 2027, πηγαίνοντας κόντρα στα ηλεκτρικά βήματα που κάνει η γερμανική μάρκα, όπως η Mission E που θα λανσαριστεί σε δύο χρόνια από τώρα.

«Σε ότι αφορά στην 911, τουλάχιστον για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια, θα έχουμε κινητήρα εσωτερικής καύσης. Πρώτα βάζουμε αυτούς, μετά plug-in εκδοχές και μετά αμιγώς ηλεκτρική τεχνολογία. Στο μέλλον η 911 θα μπορεί να ενσωματώσει τεχνολογία plug-in αλλά δεν είμαστε σίγουροι ακόμα αν θα την προσφέρουμε με τέτοια επιλογή. Αποτελεί βασικό μας μοντέλο και θέλουμε να παραμείνει αγνό sports car. Θέλουμε όμως να είμαστε και έτοιμοι όταν οι πελάτες μας θα θέλουν να τη δουν και ως ηλεκτρικό μοντέλο», είπε ο CEO της Porsche, Oliver Blume.

Advertisement
Advertisement

Πως μεταφράζονται τα λόγια του 49χρονου σε συνέντευξή του στο βρετανικό Autocar; Ήταν σα να λέει στους πελάτες της Porsche «…μπορούμε ανά πάσα στιγμή να κάνουμε την 911 ηλεκτρική αλλά δεν το κάνουμε, για να συνεχίσετε να την απολαμβάνεται με την απολαυστική τεχνολογία του σήμερα».

Ποιος μπορεί να τον αδικήσει;