Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tesla: Το Semi σπάει ήδη τα ταμεία…

Ελλάδα 20:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla: Το Semi σπάει ήδη τα ταμεία…

ΝΕΑ

Tesla: Το Semi σπάει ήδη τα ταμεία…

ΝΕΑ

Εάν οι αριθμοί κράτησης είναι αληθινοί, υπάρχει μια πιθανότητα η Tesla να έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 1.230 παραγγελίες του νέου και εντυπωσιακού φορτηγού της με τον κωδικό Semi, μέχρι σήμερα. Ότι πιάνει η αμερικάνικη φίρμα το μετατρέπει τελικά σε χρυσό…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως αναφέραμε, η Tesla δήλωσε δημοσίως ότι οι κρατήσεις για το Semi ξεπερνούν ήδη τις 190 μονάδες. Ωστόσο, αυτά είναι μόνο δημόσια ανακοινωθέντα στοιχεία. Σίγουρα υπάρχουν πολύ περισσότερες παραγγελίες που για διάφορους λόγους παρέμειναν εκτός προβολής.

Advertisement
Advertisement

Τώρα φαίνεται ότι μπορούμε να έχουμε μια σταθερή αντίληψη για τα πραγματικά στοιχεία των παραγγελιών, υπό τον όρο ότι οι αριθμοί κρατήσεων είναι διαδοχικοί. Εάν στην πραγματικότητα η Tesla έχει αυτόν τον αριθμό παραγγελιών ή περισσότερων, η αυτοκινητοβιομηχανία φτάνει σχεδόν τα 24,6 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Αυτό το ποσό χρημάτων θα προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στη χρηματοδότηση τέτοιων ενεργειών όπως η δημιουργία εργαλείων για την παραγωγή περισσότερων νέων μοντέλων ή ανανέωσης των ήδη υπαρχόντων.