Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελευταίο Σαββατοκύριακο για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

Ελλάδα 6:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τελευταίο Σαββατοκύριακο για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

ΝΕΑ

Τελευταίο Σαββατοκύριακο για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

ΝΕΑ

Μέχρι την Κυριακή θα είναι ανοιχτή για το κοινό η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017, η οποία φιλοξενεί πολλές και σημαντικές πρεμιέρες. Μην τη χάσετε!

Advertisement
Advertisement

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» που διεξάγεται στην αίθουσα ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού έχει ήδη σημειώσει ρεκόρ επισκεψιμότητας. Συγκεκριμένα, την ημέρα εγκαινίων Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 29.000, αύξηση της τάξης του 20%, σε σχέση με πέρυσι. Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 19 Νοέμβριου.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξασφάλισαν όλα τα καινούργια μοντέλα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι πανελλήνιες πρεμιέρες ξεπέρασαν τις 15 και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πιο καινούργια μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν πλήρως για τα χαρακτηριστικά τους, τις νέες τεχνολογίες και τις τιμές πώλησης.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν προϊόντα και υπηρεσίες για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αυτοκινήτου και του After Market.

Τέλος, τα δωρεάν Test Drives προσέλκυσαν το πρώτο διήμερο τουλάχιστον 2.000 επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Advertisement

Δείτε εδώ όλα τα νέα μοντέλα από την έκθεση