Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Techrules Ren RS: Ό,τι πρέπει για track days

Ελλάδα 7:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Techrules Ren RS: Ό,τι πρέπει για track days

ΝΕΑ

Techrules Ren RS: Ό,τι πρέπει για track days

ΝΕΑ

Το 2017 η Techrules έκλεψε την προσοχή μας με το πρώτο μοντέλο της, το supercar Ren. Φέτος, με το Ren RS, η εταιρεία καταθέτει την πρότασή της για το ιδανικό αυτοκίνητο πίστας, που αποδίδει 1.305 άλογα από το υβριδικό σύνολο που χρησιμοποιεί για την κίνησή του, στο οποίο εντοπίζεται και η ιδιαιτερότητα που έχει να κάνει με την χρήση ενός turbo diesel κινητήρα σε ρόλο «φορτιστή».

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Όλο από ανθρακονήματα, με πολύ προσεγμένη αεροδυναμική και όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφαλείας που απαιτούνται από ένα αυτοκίνητο που έχει αποκλειστική χρήση σε πίστα, το Ren RS με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά υπόσχεται καυτές επιδόσεις και μεγάλες συγκινήσεις.

Techrules-Ren-RS-Live-boi-530

Δύο ηλεκτροκινητήρες εμπρός άλλοι τέσσερις πίσω και ένας turbo diesel κινητήρας για την παραγωγή ενέργειας και τη φόρτιση των μπαταριών, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τόσο ιδιαίτερο το πρωτότυπο της Techrules. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας, η συνολική απόδοση των ηλεκτροκινητήρων θα φτάνει τους 1.305 ίππους και τα 245 kgm ροπής.

Advertisement

Techrules-Ren-RS-Live-boi-1000

Στα πλάνα της εταιρείας είναι και η προσφορά ελαφρώς πιο «αδύναμων» σε απόδοση εκδόσεων, που θα είναι προφανώς πιο οικονομικά στην αγορά και θα αφορούν περισσότερους. Αισθητικά πάντως, το πρωτότυπο κερδίζει τις εντυπώσεις και έχει όλα όσα χρειάζεται ένα αυτοκίνητο του είδους για να τραβήξει την προσοχή.

Advertisement

Techrules-Ren-RS-Live-boi-640b

Techrules-Ren-RS-Live-boi-640