Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τeaser της νέας McLaren 570LT (vid)

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τeaser της νέας McLaren 570LT (vid)

ΝΕΑ

Τeaser της νέας McLaren 570LT (vid)

ΝΕΑ

Η McLaren δημοσιεύει μία νέα φωτογραφία-μυστήριο του νέου της μοντέλου, το οποίο θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά στις 28 Ιουνίου, που επικεντρώνεται σε μία από τις λεπτομέρειες του βρετανικού supercar, και πιο συγκεκριμένα στις τοποθετημένες ψηλά στο πίσω μέρος του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το νέο μοντέλο της φίρμας από το Woking θα έχει τον κωδικό 570LT, θα ανήκει στην οικογένεια της SportSeries και θα αποτελεί την σκληροπυρηνική έκδοσης της 570S. Με βάση τη συγκεκριμένη εικόνα, διαπιστώνουμε ότι το νέο δημιούργημα θα έχει αρκετά τμήματα από carbon, τοποθετημένα στο αμάξωμα, όπως περιμετρικά από τις απολήξεις.

mclaren-chariatis-530

Όπως αντιλαμβανόμαστε η νέα McLaren 570LT θα δίνει ιδιαίτερο βάρος στις επιδόσεις, στο μειωμένο βάρος, στην βέλτιστη αεροδυναμική και στην ολοένα και περισσότερη ενασχόληση του οδηγού, με σκοπό την μέγιστη οδηγική απόλαυση. Σχετικά με το πρώτο, κάτω από το αμάξωμα της 570LT θα υπάρχει ένας βελτιωμένος σε απόδοση υπερτροφοδοτούμενος biturbo V8 κινητήρας 3,8 λίτρων, με την ισχύ να ξεπερνά τους 600 ίππους, ενώ για τη μείωση του βάρους έχει μεριμνήσει τμήμα MSO (McLaren Special Operations), τοποθετώντας ελαφρύτερους τροχούς και σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο.

Advertisement

Η βρετανική εταιρεία έχει προγραμματίσει να δείξει το νέο της μοντέλο στο κοινό, στο περιθώριο του φετινού Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood στις 12 Ιουλίου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement