Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To «Tank» της Rezvani δεν κολλάει πουθενά (video)

Ελλάδα 4:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To «Tank» της Rezvani δεν κολλάει πουθενά (video)

ΝΕΑ

To «Tank» της Rezvani δεν κολλάει πουθενά (video)

ΝΕΑ

H Rezvani Motors μετά το σπορ Beast των 500 ίππων έρχεται για να παρουσιάσει το ακόμη πιο εντυπωσιακό Tank, το οποίο η ίδια η εταιρεία περιγράφει γλαφυρά ως «το απόλυτο όχημα για κάθε πρόκληση εντός και εκτός δρόμου»!

Advertisement
Advertisement

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Ανάμεσα άλλωστε στα χαρακτηριστικά του Tank της Rezvani περιλαμβάνονται στοιχεία που συναντάμε σε στρατιωτικά οχήματα, όπως για παράδειγμα θερμικό σύστημα νυχτερινής όρασης, πλήρης αντιβαλλιστική θωράκιση και πολλά άλλα.

Η σχεδίασή του είναι μυώδης και αρκετά εντυπωσιακή, ενσωματώνοντας πολλές γωνίες και ακμές, μικρά σε μέγεθος πλαϊνά παράθυρα, καθώς και τεράστιους τροχούς με off road ελαστικά. Η απόσταση από το έδαφος είναι επίσης αρκετά υψηλή, ώστε το Tank να μην κολλήσει σε καμία εκτός δρόμου περιπλάνησή του.

Advertisement
Advertisement

Για την είσοδο στο 5θέσιο εσωτερικό υπάρχουν αντικριστικά ανοιγόμενες πλαϊνές πόρτες, με την καμπίνα να προβάλει περισσότερο πολυτέλεια από ό,τι ο όλος χαρακτήρας του οχήματος, έχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις (π.χ. κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με μεγάλη οθόνη κ.λπ.), ενώ παράλληλα υπάρχει και ένα πλήρως δερμάτινο σαλόνι.

Ο κινητήρας του εντυπωσιακού δημιουργήματος της Rezvani είναι ένα 6,4 λίτρων V8 μηχανικό σύνολο 500 ίππων, το οποίο συνδυάζεται με σύστημα κατ’ επιλογήν τετρακίνησης. Η αμερικάνικη εταιρεία δεν ανακοινώνει προς το παρόν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Tank, όμως αυτά αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακά, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Rezvani Tank 1 640

Advertisement

Rezvani Tank 2 640

Ήδη οι πρώτες παραγγελίες για το Tank έχουν ξεκινήσει στην Αμερική, με τους λάτρεις των πάλαι ποτέ Hummer να βρίσκουν μια εναλλακτική του αγαπημένου τους οχήματος. Η τιμή του οχήματος της Rezvani ξεκινά από τα 178.000 δολάρια (150.000 ευρώ), ένα ποσόν που φυσικά μπορεί να ανέβει αρκετά ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Advertisement