Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διακρίσεις για την Audi παγκοσμίως

Ελλάδα 16:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακρίσεις για την Audi παγκοσμίως

ΝΕΑ

Διακρίσεις για την Audi παγκοσμίως

ΝΕΑ

Η Audi, κατέκτησε 3 βραβεία “Automotive Innovations Awards” από το Γερμανικό Ινστιτούτο CAM (Center of Automotive Management), για μια σειρά από διακρίσεις της, με κυριότερο όλων το βραβείο ως η πιο καινοτόμος premium μάρκα στις αγορές.

Advertisement
Advertisement

Η Audi σημείωσε δύο διακρίσεις στη μεξικανική εκδοχή του “Best Cars.” Το Audi A1 ήταν ο νικητής στην κατηγορία “Best Subcompact», και το Audi A3 Sedan κατέκτησε την κορυφή ως “Best Compact Sedan”.
Άλλη μια πρώτη θέση για την Audi  και το A6 στο “Best Cars Τσεχίας”, με το A6 να είναι ο νικητής στην κατηγορία “Upper Mid-Size” στο “Best Cars 2016” στην τελετή απονομής των βραβείων στην Τσεχική Δημοκρατία. Το Α6 επιλέχθηκε σε δημοσκόπηση ως η επιλογή των αναγνωστών, που διεξήχθη από τις τσεχικές εκδόσεις «auto motor und sport» και «AUTO7».
Επιτυχία για την Audi και από τις στατιστικές βλαβών του ADAC, αφού η εταιρία εντυπωσίασε με χαμηλούς αριθμούς κατανομής σε όλες τις κατηγορίες, όπως επιβεβαιώνεται από τις στατιστικές βλαβών του οχήματος του αυτοκινήτου λέσχης της ADAC. Οι στατιστικές βασίζονται σε δεδομένα που αναλύθηκαν σε περισσότερες από 2,4 εκατομμύρια απαντήσεις από τις υπηρεσίες βοήθειας ADAC πέρυσι. Ο καθοριστικός παράγοντας είναι η στατιστική ανάλυση που δείχνει τον αριθμό των βλαβών που καταγράφονται για ένα μοντέλο ανά έτος μοντέλου
Ο αυστριακός σύλλογος ÖAMTC τίμησε το Audi TT Roadster , το Q7 και το A4 με το «Βραβείο Marcus». To TT Roadster και το Α4 ήταν οι νικητές στις τάξεις τους στην κατηγορία “Εξοπλισμός ασφαλείας”. Το Q7 κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία «Οικονομία» για το γεγονός ότι είχε το χαμηλότερο μηνιαίο κόστος.
Σε δοκιμές ασφαλείας που διεξήγαγε η Thatcham Research (ένα βρετανικό ερευνητικό κέντρο για τους ασφαλιστές αυτοκινήτων, όπου τα μοντέλα υποβάλλονται σε μια σειρά από σενάρια ελέγχου για την αξιολόγηση τους σε μηχανικά και ηλεκτρονικά αντικλεπτικά στοιχεία), το Audi R8 Spyder, το A5 Coupe, το Q5 της και το Q2 πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Πέρυσι το R8, το A4 και το A4 Avant ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις δοκιμές ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα από την Audi θα αξιολογηθούν στο τέλος του έτους.
2017-Audi-A4-Allroad (1)
Η κορεατική εφημερίδα “Korea JoongAng Daily” επέλεξε το Audi TT ως  το πιο καινοτόμο αυτοκίνητο της χρονιάς, όπου συνολικά 51 μοντέλα από 27 μάρκες συναγωνίζονται για τον τίτλο του “Αυτοκινήτου της Χρονιάς”
Κατά τη διαδικασία επιλογής για το “2016 Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, τρία μοντέλα της Audi αναγνωρίστηκαν με τις κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία τους. Το Audi A3 Sportback 1.6 TDI κέρδισε στη γενική κατάταξη για την κατηγορία των συμπαγών, το Audi A4 Avant 2.0 TDI με το εξαιρετικά S tronic κιβώτιο επιλέχθηκε ως το καλύτερο μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας και το Audi A6 Avant 2.0 TDI S tronic ως νικητής στην ανώτερη μεσαία κατηγορία.
Η Audi σημείωσε άλλες τρεις σημαντικές νίκες, αυτή τη φορά στο φετινό Red Dot Awards. Η μάρκα πήρε τον τίτλο “Νικητής” για το σχεδιασμό του A4, του R8 και του Q7.
Το βρετανικό περιοδικό για τους φορείς εκμετάλλευσης στόλου, “Fleet News”, επέλεξε το Audi A4 ως το καλύτερο premium αυτοκίνητο του 2016. Η κριτική επιτροπή είχε ιδιαίτερα υψηλό έπαινο για το σχεδιασμό του Audi A4, για τη μεγάλη ποικιλία των προδιαγραφών και των επιλογών του, καθώς και για τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.

 

Advertisement
Advertisement