Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Τα συστήματα προεγκατάστασης τηλεφώνου του VW Polo

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα συστήματα προεγκατάστασης τηλεφώνου του VW Polo

VW POLO

Τα συστήματα προεγκατάστασης τηλεφώνου του VW Polo

VW POLO

H Volkswagen προσπαθεί στα μοντέλα της, ανάμεσά τους και το νέο Polo, να κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία σας, διατηρώντας τη όμως και ασφαλή!  Μιλήστε λοιπόν ελεύθερα, έχοντας βέβαια και τα δύο χέρια σας στο τιμόνι, χάρη στα συστήματα προεγκατάστασης τηλεφώνου.

Advertisement
Advertisement

Προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου “Comfort
H προαιρετική προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου “Comfort” διαθέτει σύστημα hands-free καθώς και δυνατότητας επαγωγικής φόρτισης. Χάρη στην επαγωγική σύνδεση με την εξωτερική κεραία και τη λειτουργία φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων μέσω USB θύρας η χρήση τηλεφώνου στο νέο Polo γίνεται άνετα και εύκολα.

Αυτό που κάνει την προεγκατάσταση αυτή να ξεχωρίζει είναι ο συνδυασμός της επαγωγικής σύνδεσης με την κεραία με ένα υψηλής ποιότητας μικρόφωνο στην οροφή με έξοδο στα εσωτερικά ηχεία, που εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας ήχο. Δεν χρειάζεται πρόσθετη βάση και αυτό είναι πολύ πρακτικό.

Ξεχάστε τα καλώδια – Επαγωγική φόρτιση μπαταρίας
Έχετε πάντα μαζί σας έναν φορτιστή με καλώδιο για την περίπτωση που αποφορτιστεί το κινητό σας; Στο νέο Polo δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό. Απλά τοποθετήστε το κινητό σας τηλέφωνο στο κεντρικό υποβραχιόνιο για να φορτιστεί επαγωγικά. Η μόνη προϋπόθεση είναι να υποστηρίζει το τηλέφωνό σας το πρότυπο Qi.
Η λειτουργία επαγωγικής φόρτισης της μπαταρίας περιλαμβάνεται στην προαιρετική προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου “Comfort” αλλά μπορεί να παραγγελθεί και ξεχωριστά.

Advertisement
Advertisement

polo-2017-phone-1-640