Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα προβλήματα της Faraday

Ελλάδα 18:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα προβλήματα της Faraday

ΝΕΑ

Τα προβλήματα της Faraday

ΝΕΑ

Η Faraday Future δεν είχε το καλύτερο ξεκίνημα. Εμφανίζεται ήδη να έχει μεγάλα οικονομικά ζητήματα σύμφωνα με το Reuters, με πιο πρόσφατο να μειώσει το μέγεθος της προγραμματισμένης παραγωγής στο εργοστάσιο της κατά σχεδόν 80%.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Υπάρχει βέβαια και η επίσημη αντίδραση εκ των έσω. Όταν δηλαδή το Reuters ανέφερε τα κακά μαντάτα, τα σχέδια για μια τεράστια περικοπή στη γραμμή παραγωγής της, η εταιρεία έκανε γνωστό σε όλους το εξής: «Όχι δεν θα το κάνουμε!».

Ο κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, υποστηρίζεται από έναν Κινέζο δισεκατομμυριούχο ο οποίος φημολογείται τον τελευταίο καιρό ότι είναι απένταρος, αφού στο εργοστάσιό της Νεβάδα το ένα πέμπτο της αρχικής διάταξης στην παραγωγή καρατομείται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως το πλάνο βιωσιμότητας σε μια τέτοια περίπτωση, εάν δηλαδή ισχύουν στην πραγματικότητα αυτά, είναι να υπάρξει η κατασκευή ενός αρκετά μικρότερου σε παραγωγή εργοστασίου, το οποίο θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο και θα είναι προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.