Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα μελλοντικά SUV της Hyundai

Ελλάδα 17:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μελλοντικά SUV της Hyundai

ΝΕΑ

Τα μελλοντικά SUV της Hyundai

ΝΕΑ

Η Hyundai έχει ξεκινήσει ήδη να θέτει σε εφαρμογή ένα αρκετά φιλόδοξο σχέδιο να φέρει στη ζωή οκτώ νέα ή ανασχεδιασμένα μοντέλα της δημοφιλούς κατηγορίας SUV στις Ηνωμένες Πολιτείες έως το 2020. Νέα ήθη νέα έθιμα λοιπόν…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ξεκινώντας με το νέο Kona, το οποίο αναμένεται τον Μάρτιο, η νέα γκάμα SUV θα περιλαμβάνει τα πάντα, από μοντέλο κατηγορίας Α έως 8θέσιου μεσαίου μεγέθους. Η Hyundai αναφέρει ότι τα νέα μοντέλα θα υιοθετούν όλες τις μορφές διαθέσιμων κινητήρων, όπως βενζίνη, diesel, κυψέλες υδρογόνου και ηλεκτρικούς, προκειμένου να καλύψουν όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Πολύ σύντομα θα έχουμε το πιο διαφοροποιημένο lineup της CUV στον κλάδο“, δήλωσε ο Mike O’Brien, αντιπρόεδρος της εταιρίας, εταιρικού και ψηφιακού σχεδιασμού της Hyundai Motor America. “Αυτά τα οχήματα θα δείξουν τη μηχανική κατάρτιση των περισσότερων από 13.000 τεχνικών μας. Η Hyundai Motor Company εργάζεται καθημερινά τόσο σε τρέχοντα όσο και μελλοντικά μοντέλα. Οι πελάτες μας θα έχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές CUV στις αντιπροσωπείες μας“.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες στην γκάμα της Hyundai θα είναι φυσικά η ηλεκτρική έκδοση του Kona, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Εάν οι αναφορές είναι αληθείς, το πρώτο ηλεκτρικό crossover της Hyundai θα προσφέρει περισσότερα από 386 km αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση.

Επιπλέον, το SUV της επόμενης γενιάς καυσίμου της μάρκας πρόκειται να προσφέρει περισσότερα από 500 χιλιόμετρα αυτονομίας, ενώ το μέλος της νέας οικογένειας SUV θα εμφανιστεί τελευταίο, αφού η Hyundai θα ρίξει πρώτα το βάρος στο SUV μεσαίου μεγέθους.

Το Kona είναι μόνο η αρχή της προϊοντικής επανάστασης για τη Hyundai“, πρόσθεσε ο O’Brien. “Αυτά τα οχήματα στοχεύουν στην κορυφή των πωλήσεων σε κάθε κατηγορία και θα τονίσουν τη συνεχή επικέντρωση της Hyundai στη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα χωρίς να διακυβεύονται οι επιδόσεις“.