Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Arteon

Τα κύρια σημεία του VW Arteon

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα κύρια σημεία του VW Arteon

VW Arteon

Τα κύρια σημεία του VW Arteon

VW Arteon

To νέο μοντέλο της VW έρχεται να τοποθετηθεί στην γκάμα της γερμανικής φίρμας πάνω από το Passat και να κάνει τη διαφορά σε επίπεδο σχεδίασης, εξοπλισμού ασφάλειας και χώρων. Ας δούμε 10 από τα κύρια σημεία του νέου Arteon.

Advertisement
Advertisement


1. Το Arteon είναι το νέο 5θέσιο Gran Turismo της Volkswagen, που τοποθετείται πιο πάνω από το παγκοσμίως επιτυχημένο Passat.
2. Το 5θυρο μοντέλο συνδυάζει την άνεση και τους χώρους μίας μεγάλης λιμουζίνας με το δυναμισμό και την ελκυστική σχεδίαση ενός σπορ κουπέ αυτοκινήτου.
3. Ο όγκος του χώρου αποσκευών, από 563 έως 1.557 λίτρα, ξεπερνά τις δυνατότητες φόρτωσης ακόμη και ενός μεγάλου SUV.
4. Το πολυτελές εσωτερικό εντυπωσιάζει με τη κατασκευαστική αρτιότητα και τα υλικά κορυφαίας επιλογής.
5. Τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης του οδηγού προβλέπουν και «αντιδρούν» στους περιορισμούς των ορίων ταχύτητας, στις στροφές και στους κυκλικούς κόμβους.
6. Οι αποδοτικοί κινητήρες TSI και TDI του Arteon παρέχουν ένα εύρος ισχύος από 110 kW / 150 PS έως 206 kW / 280 PS.
7. Οι κορυφαίες TSI και TDI εκδόσεις εφοδιάζονται στάνταρντ με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη (DSG) 7-σχέσεων και τετρακίνηση (4MOTION).
8. Οι στάνταρντ προβολείς LED συγχωνεύονται σχεδιαστικά στις γρίλιες της εμπρός μάσκας και το καπό του κινητήρα, σχηματίζοντας το νέο «πρόσωπο» της Volkswagen.
9. Το Arteon εφοδιάζεται στάνταρτ με τον Ψηφιακό & Διαδραστικό Πίνακα Οργάνων (Active Info Display) και το σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας “Discover Pro” με την οθόνη 9,2 ιντσών και την λειτουργία ανέπαφου χειρισμού Gesture Control.
10. Η στρεπτική ακαμψία είναι μεγαλύτερη κατά 10% σε σχέση με μίας αντίστοιχης λιμουζίνας (sedan).