Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα αστεία της αυτοκινητοβιομηχανίας

Ελλάδα 1:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα αστεία της αυτοκινητοβιομηχανίας

ΝΕΑ

Τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα αστεία της αυτοκινητοβιομηχανίας

ΝΕΑ

Πολλές εταιρίες τιμούν με το παραπάνω το έθιμο της 1ης Απριλίου με πρωτότυπα και ευφάνταστα αστεία. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Aston Martin Project Sparta. Πρόκειται για το μυστικό project της Aston Martin επάνω σε ένα monster truck για την συμμετοχή της εταιρίας στο πρωτάθλημα Monster Jam το 2019. Η εξέλιξη έγινε παράλληλα με την πρόγραμμα DBX. Μάλλον για να τονιστεί ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρας του σχεδίου επιλέχθηκε το όνομα Sparta και βέβαια η Aston Martin δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει ότι πιο εντυπωσιακό έχει στις τάξεις της αυτό τον καιρό οπότε για το Project Sparta επέλεξε τον V12 των 6,5 λίτρων της Valkyrie με τους 1.100 ίππους.

Honda CR-C Roadster. aston-martin-project-sparta876543456harpi530

Η Honda πάντρεψε την ελευθερία ενός SUV με αυτή ενός ανοιχτού αυτοκινήτου. Βέβαια όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο τύπου της εταιρίας το πρωτότυπο προέκυψε κάπως βιαστικά και πρακτικά δεν είναι δυνατό να οδηγηθεί. Βλέπετε το ανοιχτό CR-V της φωτογραφίας προέκυψε κυριολεκτικά κόβοντας την οροφή και τις κολώνες Β και C με αποτέλεσμα να πληγεί σημαντικά η ακαμψία του αυτοκινήτου. Γι’αυτό και οι προβλέψεις της Honda σχετικά με το ενδιαφέρον που αναμένεται να προκύψει είναι αρκετά συγκρατημένες καθώς αυτό αναμένεται να είναι μηδενικό!

Advertisement
Advertisement

Η χρεωκοπία του Elon Musk
Τρολάρισε τους πάντες ο CEO της Tesla, Εlon Musk, κατά τη διάρκεια της 1η Απριλίου. Απαντώντας στα σενάρια χρεοκοπίας της εταιρείας που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, έβγαλε μια φωτογραφία στα social media στην οποία φαίνεται να ζει σαν άστεγος στο δρόμο.

elon1000

Skoda Noise Canceling Headrest. Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν το συγκεκριμένο project να μην είναι ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Η Skoda σε συνεργασία με το ειδικό τμήμα έρευνας και εξέλιξης ανέπτυξε ένα σύστημα ακύρωσης θορύβου που ενσωματώνεται στα εμπρός προσκέφαλα και απομονώνει τις φωνές των παιδιών που κάθονται στα πίσω καθίσματα!

Advertisement