Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα crash tests του Skoda Karoq (video)

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα crash tests του Skoda Karoq (video)

ΝΕΑ

Τα crash tests του Skoda Karoq (video)

ΝΕΑ

Ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP επιβράβευσε το Skoda Karoq με την ανώτατη επίδοση των 5 αστέρων για την ασφάλεια που προσφέρει. Δείτε σε video τα crash tests του νέου SUV.

Advertisement
Advertisement

Το Karoq είναι το καινούργιο μικρομεσαίο SUV της Skoda το οποίο λανσάρεται αυτές τις ημέρες στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα, την πρακτικότητα, αλλά και την ασφαλή του οδική συμπεριφορά, όπως διαπιστώσαμε πρόσφατα και στην πρώτη μας οδηγική επαφή μαζί του.

Παράλληλα όμως το Karoq ξεχωρίζει και για τα επίπεδα της ασφάλειας που προσφέρει, αφού στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP το νέο μοντέλο κατάφερε να λάβει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων με βαθμολόγηση 93% στον τομέα της ασφάλειας των ενηλίκων επιβατών, 79% στην προστασία των παιδιών, 73% στην προστασία των πεζών, αλλά και 58% στα συστήματα ασφαλείας του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πως τα πήγε το νέο Skoda Karoq στις δοκιμές του Euro NCAP, μέσα από το επίσημο video που έδωσε στη δημοσιότητα ο οργανισμός.

Advertisement
Advertisement