Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συλλεκτική έκδοση για την Aston Martin Vanquish

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συλλεκτική έκδοση για την Aston Martin Vanquish

ΝΕΑ

Συλλεκτική έκδοση για την Aston Martin Vanquish

ΝΕΑ

Καθώς η Aston Martin Vanquish μπαίνει στην τελευταία περίοδο του κύκλου ζωής της, η βρετανική μάρκα θέλει αυτό το φινάλε να είναι εκρηκτικό. Για το λόγο αυτό αποκάλυψε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής που ονομάζει Vanquish S Ultimate.

Advertisement
Advertisement

ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Και όταν η Aston Martin λέει περιορισμένης παραγωγής το εννοεί, καθώς μόλις 175 Vanquish S Ultimate θα πωληθούν παγκοσμίως. Ο υποψήφιος αγοραστής πάντως θα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε Coupe ή ανοιχτή, Volante, έκδοση, σε ένα από τα μόνο τρία χρώματα και πακέτα εξοπλισμού που θα είναι διαθέσιμα.

Το πρώτο από αυτά τα «θεματικά» πακέτα θα βγαίνει σε μαύρο χρώμα –Ultimate Black το λένε στην εταιρεία- το οποίο όμως θα «σπάει» από διακοσμητικές φάσες στο χρώμα του χαλκού που θα περιβάλλουν την μάσκα μπροστά. Θα υπάρχουν επίσης και αρκετά διακοσμητικά στοιχεία από ανθρακόνημα, ενώ στο εσωτερικό τα μαύρα (στην απόχρωση του Οψιδιανού) δερμάτινα καθίσματα θα διακοσμούνται από καφέ (Chestnut Tan) φάσες, ραφές στο ίδιο χρώμα, ενώ θα υπάρχουν και εδώ πολλά ανθρακονημάτινα στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Aston-Martin-Vanquish-S-Ultimate-3

Aston-Martin-Vanquish-S-Ultimate-2

Ο δεύτερος συνδυασμός που προσφέρεται είναι εξωτερική βαφή σε γκρι χρώμα (Xenon Grey)με διακοσμητικές φάσες από σε μπλε απόχρωση (Cobalt Blue) και κίτρινες δαγκάνες φρένων, μέσα σε μαύρες 5κτινες ζάντες. Στο εσωτερικό υπάρχουν πολλά κίτρινα διακοσμητικά στοιχείς, ενώ τα καθίσματα είναι και αυτά δερμάτινα σε γκρι απόχρωση και μπλε εξωτερικές ραφές.

Advertisement

Τέλος η τρίτη από τις διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι βαμμένη λευκή (White Cold) με μπρονζέ διακοσμητικά στοιχεία και ταμπά δερμάτινα καθίσματα, τα οποία θα έχουν μαύρες φάσες. Αν ο πελάτης το επιθυμεί θα μπορεί να συνδυάζει κατά βούληση τα εσωτερικά χρώματα με τους χρωματικούς συνδυασμούς του εσωτερικού.

Κατά τα άλλα, η Vanquish S Ultimate, δεν έχει διαφορές από την Vanquish S. Και αυτή κινείται από τον 6άλιτρο ατμοσφαιρικό V12, ο οποίος μεταφέρει 595 PS στους πίσω τροχούς, μέσω του αυτόματου κιβωτίου Touchtronic III με οχτώ σχέσεις.
Στη Βρετανία η Aston Martin Vanquish S Ultimate Editrion ξεκινά από τις €241.653 για την Coupe και τις €255.317 για την ανοιχτή Volante.

Advertisement