Live Κίνηση
Περισσότερα
Suzuki

Ένα Suzuki διαφορετικό από τ’ άλλα!

Ελλάδα 16:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Suzuki διαφορετικό από τ’ άλλα!

Suzuki

Ένα Suzuki διαφορετικό από τ’ άλλα!

Suzuki

Κουίζ: Έχει το μήκος ενός Fiat 500, κυβιστική σχεδιαστική προσέγγιση που κάνει θαύματα στα ζητήματα της χωροταξίας, αλλά και πολύ διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση, εντός και εκτός. Τι είναι;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Είναι τετραθέσιο, αλλά οι θέσεις του μπορούν να πέσουν αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο επίπεδο κρεβάτι. Ναι είναι ιδανικό και για σεξ, αν παρεμπιπτόντως σκεφτήκατε το ίδιο. Το Suzuki Spacia Custom Z υπάρχει με σάρκα και οστά σε άλλες αγορές του κόσμου, αρκετά μακριά από τη δική μας.

Οι συρόμενες πόρτες, τα ευδιάκριτα άκρα που βοηθούν στο γρήγορο παρκάρισμα και άλλες πολλές τσαχπινιές υφίστανται σε αυτό το ιδιαίτερο όχημα πόλης, για να σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη στη… ζούγκλα της πόλης.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από τα σωθικά του, φιλοξενεί έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 660 κυβικών με 55 και 64 ίππους (στην ατμοσφαιρική και υπερτροφοδοτούμενη εκδοχή αντίστοιχα). Υπάρχει δυνατότητα να το παραγγείλεις και με αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT εάν βαρέθηκες να χρησιμοποιείς το αριστερό πόδι, ενώ αν είσαι τύπος της εκδρομής, να γνωρίζεις πως διατίθεται και σε τετρακίνητη έκδοση.