NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Subaru XV & Impreza: «Τα Ασφαλέστερα στην Κατηγορία τους»

Πρόσφατα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Euro NCAP αξιολόγησε τα νέα Subaru XV και Impreza ως τα κορυφαία αυτοκίνητα σε ασφάλεια στην κατηγορία «BEST IN CLASS /SMALL FAMILY CARS».

Μετά την αξιολόγηση των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, έρχεται τώρα η διάκριση BEST IN CLASS να αναδείξει τα νέα μοντέλα της Subaru για πρώτη φορά στην κορυφή του Ευρωπαϊκού αυτού θεσμού.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Euro NCAP δέχεται για την βράβευση BEST IN CLASS μόνο αυτοκίνητα που έχουν σημειώσει την ύψιστη βαθμολογία έχοντας τον βασικό εξοπλισμό ασφαλείας και όχι τον προαιρετικό.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας της Subaru που έρχεται μέσω της Subaru Global Platform, του Symmetrical All-Wheel-Drive, μέσω του συστήματος υποβοήθησης της οδήγησης EyeSight καθώς και πληθώρας άλλων μηχανικών στοιχείων παίρνει μορφή στα ολοκαίνουργια Subaru XV και Impreza που πωλούνται ήδη και στην Ελλάδα.

Για τη Subaru, που οραματίζεται ένα μέλλον χωρίς ατυχήματα και κινείται με στόχο την κατασκευή των ασφαλέστερων αυτοκινήτων παγκόσμια, οτιδήποτε υπηρετεί την ασφάλεια μέσα στο όχημα αποτελεί βασικό εξοπλισμό. Γι’ αυτό και το EyeSight βρίσκεται ακόμα και στην πιο βασική έκδοση των μοντέλων.

Όταν το αυτοκίνητο δίνει σιγουριά στον οδηγό και τους επιβάτες του, η ζωή γίνεται πιο ευχάριστη συνολικά. Γι’ αυτό στη Subaru προέχει η ασφάλεια. Έχοντας τις ρίζες της στην κατασκευή αεροσκαφών, η Subaru μένει πιστή στην προτεραιότητα του ανθρώπινου παράγοντα. Για πάνω από 50 χρόνια τελειοποιεί, ελέγχει και επανελέγχει αδιάκοπα τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας της. Με τα πλέον σύγχρονα συστήματα προστασίας / αποφυγής συγκρούσεων, όπως είναι το EyeSight, και με μοναδικές τεχνολογίες, όπως η Παγκόσμια Πλατφόρμα Subaru (SGP) και το Symmetrical All-Wheel Drive, επιδιώκει συνεχώς να βελτιώνει την Συνολική Ασφάλεια, μένοντας σταθερά στο δρόμο που έχει οραματιστεί.