Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru BRZ STI Sport: Μόνο για την Ιαπωνία;

Ελλάδα 19:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Subaru BRZ STI Sport: Μόνο για την Ιαπωνία;

ΝΕΑ

Subaru BRZ STI Sport: Μόνο για την Ιαπωνία;

ΝΕΑ

Σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη ειδικών εκδόσεων BRZ εκεί έξω, ωστόσο, η Subaru είναι έτοιμη να προσθέσει άλλη μια αξιόμαχη στον συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο. Γνωρίστε λοιπόν το BRZ STI Sport, μια ειδική έκδοση με λίγα επιπλέον μπιχλιμπίδια η οποία πιθανότατα να πωληθεί μόνο στην Ιαπωνία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το τελευταίο έργο που υπογράφτηκε από την Subaru Tecnica International θέλει να παρουσιάσει η φίρμα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Επιθυμεί αυτό να προσφέρει “καθαρή απόλαυση χειρισμού” σε ένα σπορ αυτοκίνητο “διασκεδαστικό”, παρέχοντας επίσης ανώτερο χειρισμό και ποιότητα οδήγησης σε σύγκριση με το κανονικό BRZ.

Subaru-brz-sti-sport-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που μπορεί να μην έχει περισσότερη ισχύ, η έκδοση Sport έχει επωφεληθεί από από την καλύτερη ακαμψία του αμαξώματος μεταξύ όλων των εκδόσεων BRZ. Η Subaru αναφέρει ότι είναι η υψηλότερη σε προδιαγραφές έκδοση του διάσημου coupe μέχρι σήμερα ενώ θα διατίθεται σε ένα προσαρμοσμένο χρώμα Cool Grey Khaki.

Μπορείτε να εγγραφείτε ήδη για να αγοράσετε ένα στην Ιαπωνία, αλλά η Subaru δεν πρόκειται να πουλήσει το BRZ STI Sport με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Αντί αυτού, θα οργανώσει μια λαχειοφόρο αγορά για να επιλέξει τυχαία τους πιο τυχερούς για να διεκδικήσουν την ειδική έκδοση. Οι πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη μάλλον ασυνήθιστη διαδικασία θα ανακοινωθούν στις 25 Οκτωβρίου, όταν το αυτοκίνητο θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Subaru-brz-sti-sport-inter-tsiro-640

Advertisement

Η Subaru δεν έχει πει μια λέξη για το πόσα αυτοκίνητα θα παράγει συνολικά, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό που απεικονίζεται εδώ με το φανταχτερό χρώμα θα περιοριστεί σε μόλις 100 κομμάτια.