Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Tokyo Motor Show το νέο Nissan Serena e-POWER

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Tokyo Motor Show το νέο Nissan Serena e-POWER

ΝΕΑ

Στο Tokyo Motor Show το νέο Nissan Serena e-POWER

ΝΕΑ

Στο χορό της ηλεκτροκίνησης μπαίνει και το 6θέσιο πολυχρηστικό Nissan Serena, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο φετινό Tokyo Motor Show με την νέα ηλεκτρική του έκδοση e-POWER. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Serena e-POWER είναι το δεύτερο μοντέλο της Nissan που διαθέτει την τεχνολογία ηλεκτρικής κίνησης e-POWER της εταιρείας, μετά την αντίστοιχη έκδοση του Nissan Note, η οποία έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από τον περσινό Νοέμβριο.

Στην περίπτωση του Nissan Serena, το ηλεκτρικό σύστημα κίνησής του δανείζεται τεχνολογία από το ηλεκτρικό Nissan LEAF, όμως για να αυξήσει την αυτονομία κίνησης και να διώξει το άγχος της φόρτισης, το Serena e-POWER διαθέτει και έναν μικρό κινητήρα βενζίνης ο οποίος δεν κινεί το όχημα, αλλά λειτουργεί μόνο ως φορτιστής της μπαταρίας.

Προς το παρόν η Nissan δεν μας δίνει περισσότερα στοιχεία για το αυτοκίνητο, ωστόσο σημειώνει ότι το Serena e-POWER θα διαθέτει και την τελευταία έκδοση του συστήματος ProPILOT, της αυτόνομης τεχνολογίας οδήγησης της Ιαπωνικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά, η πιο οικολογική έκδοση του Serena ξεχωρίζει με τις μπλε επενδύσεις στη γρίλια της μάσκας, τις ειδικές για την έκδοση ζάντες αλουμινίου, αλλά και τα νέα LED πίσω φώτα. Το λανσάρισμα του νέου μοντέλου στην αγορά της Ιαπωνίας θα ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη.

Serena epower 640