Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο στόχαστρο η νέα Mercedes-AMG C63 Estate

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο στόχαστρο η νέα Mercedes-AMG C63 Estate

ΝΕΑ

Στο στόχαστρο η νέα Mercedes-AMG C63 Estate

ΝΕΑ

Συλλάβαμε τη Mercedes-AMG C63 Estate στη μέση των δοκιμών. Για πρώτη φορά είδαμε τις εικόνες του ενημερωμένου C63 σε sedan μορφή τον Μάιο και φυσικά, αυτή η έκδοση Estate φαίνεται να κρύβει τα ίδια συστατικά κάτω από το μαύρο και άσπρο καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Μπροστά, είναι φανερό ότι η Mercedes-AMG θα ενημερώσει το σχέδιο του προφυλακτήρα του θηριώδους αυτοκινήτου, ενδεχομένως με ανασχηματισμένες εισόδους αέρα. Επιπλέον, τρισδιάστατοι προβολείς LED θα κοσμούν όπως όλα δείχνουν το τελικό μοντέλο παραγωγής. Όπως συμβαίνει με τα πρόσφατα μοντέλα της Mercedes-Benz, η πιο προφανής διαφορά μεταξύ του νέου αυτοκινήτου και του εξερχόμενου μοντέλου θα είναι η εμπρός μάσκα Panamericana της μάρκας που διαθέτει κάθετες σχάρες και θα βρεθεί πρώτα στην AMG GT R.

Advertisement
Advertisement

Οι εξωτερικές τροποποιήσεις θα ολοκληρωθούν με ένα νέο πίσω προφυλακτήρα. Προχωρώντας στην καμπίνα, οι πελάτες μπορούν να περιμένουν μια σειρά αλλαγών, ενδεχομένως με ένα νέο τιμόνι και κουμπιά ευαίσθητα στην αφή όπως στην E63.

Mercedes-AMG-C63-Estate-Spy-tsiro-640

Η ισχύς για τα μοντέλα C63 και C63 S θα συνεχίσει να προέρχεται από τον κινητήρα V8 twin-turbo 4.0 λίτρων. Είναι πιθανό ότι μερικές μικρές αλλαγές στον κινητήρα θα γίνουν προκειμένου να αυξηθεί η ισχύς από τους 476 και 510 ίππους που προσφέρονται επί του παρόντος.