Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Ντιτρόιτ η παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του Audi A7

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Ντιτρόιτ η παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του Audi A7

ΝΕΑ

Στο Ντιτρόιτ η παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του Audi A7

ΝΕΑ

Μπορεί να αποκαλύφθηκε ενώπιον λίγων εκπροσώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όμως οι αναγνώστες του NewsAuto είχατε την ευκαιρία να δείτε την παγκόσμια αποκάλυψη του νέου Audi A7 Sportback LIVE!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πότε θα είναι όμως η πρώτη ευκαιρία να το δει και το αγοραστικό κοινό από κοντά; Η απάντηση είναι σε δύο μήνες αλλά λίγο μακριά για πελάτες από τα μέρη μας, καθώς η πρώτη του εμφάνιση σε ραντεβού της αυτοκίνησης θα είναι τον προσεχή Ιανουάριο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Φημολογείται μάλιστα πως στην αυτοκινητούπολη των ΗΠΑ η Γερμανική εταιρεία είναι πολύ πιθανό να κάνει και μία αποκάλυψη σε ότι αφορά στη συγκεκριμένη «οικογένεια». Τώρα αν αυτή θα αφορά στο S7 ή το RS7, μένει να αποδειχθεί.

Advertisement
Advertisement

Πάντως το «απλό» A7 Sportback αποτελεί ένα σαγηνευτικό σπορ κουπέ μοντέλο στο οποίο η Audi προσπαθεί να συνδυάσει τη χωρητικότητα ενός σεντάν, την ευελιξία ενός avant και τη σπορτίφ αίσθηση ενός κουπέ.

Σχεδιαστικά έχει δανειστεί στοιχεία από το Prologue Concept, είναι γεμάτο τεχνολογία τόσο σε ότι αφορά στα συστήματα ασφαλείας όσο και στον τομέα του infotainment ενώ θα λανσαριστεί με 3.0lt V6 TFSI κινητήρα απόδοσης 340 αλόγων και 51.0 kgm ροπής.

Advertisement

Περισσότερα για το Audi A7 Sportback που θα πατήσει για πρώτη φορά στους ευρωπαϊκούς δρόμους ένα μήνα μετά την παρουσία του στην έκθεση του Ντιτρόιτ, μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.