Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο eBay ολοκαίνουργιο Mitsubishi Evo VIII MR της καρδιάς μας

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο eBay ολοκαίνουργιο Mitsubishi Evo VIII MR της καρδιάς μας

ΝΕΑ

Στο eBay ολοκαίνουργιο Mitsubishi Evo VIII MR της καρδιάς μας

ΝΕΑ

Με το τέλος παραγωγής του μυθικού από πλευράς δυνατοτήτων στο δρόμο Mitsubishi Lancer Evolution, είναι ομολογουμένως δύσκολο, να βρεθεί ένα σχεδόν νέο αντίστοιχο και αντάξιο “μείγμα οδηγικής αδρεναλίνης” στην αγορά, που να ικανοποιεί τα κριτήρια αναζήτησης του πραγματικού rev head.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ωστόσο, προσπερνώντας τον συμβιβασμό που ακούει στο όνομα Evo X, αυτό που έχουμε εδώ είναι πραγματικά το επιθυμητό, ένα Evo VIII MR. Καταχωρήθηκε από την South Coast Mitsubishi σε eBay, έχει διατηρηθεί σε παρθένα κατάσταση από τότε που παραδόθηκε για πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία και έχει ελάχιστα πραγματικά χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Επιπλέον, εξακολουθεί να έχει πλαστικό στα καθίσματα και τα πεντάλ και έναν κινητήρα που μοιάζει σαν να έφυγε απευθείας από το εργοστάσιο.

Όταν παραδόθηκε αρχικά, το αυτοκίνητο είχε τιμή 37.094 δολαρίων και ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων του απέδιδε 286 ίππους. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να είναι κάτω από τα σημερινά πρότυπα επιδόσεων, αλλά σε «ευθεία γραμμή», ένα καλά διατηρημένο Evo VIII MR μπορεί να συμβαδίσει άνετα με το σημερινό Ford Focus RS των 350 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Τη στιγμή της γραφής, το αυτοκίνητο είχε 44 προσφορές και η υψηλότερη από αυτές ήταν 100.700 δολάρια, ένα ειλικρινά γελοίο ποσό, θεωρώντας ότι αυτό δεν είναι ούτε το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης FQ 400.

Mitsubishi-Evo-VIII-MR-For-Sale-tsiro-640Mitsubishi-Evo-VIII-MR-For-Sale-inter-tsiro-640Mitsubishi-Evo-VIII-MR-For-Sale-engine-tsiro-640