Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot

Στο Μπουζλούντζα με drones και ένα Peugeot 3008 (video)

Ελλάδα 14:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Μπουζλούντζα με drones και ένα Peugeot 3008 (video)

Peugeot

Στο Μπουζλούντζα με drones και ένα Peugeot 3008 (video)

Peugeot

Τα εντυπωσιακά βίντεο της Peugeot όπου μοντέλα της γκάμας των SUV της «ταξιδεύουν» ανήσυχους νέους σε ξεχωριστούς και δύσβατους προορισμούς συνεχίζονται. Αυτή τη φορά με το 3008 να βάζει πλώρη για το Μπουζλούντζα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για την ιστορική κορυφή στον Κεντρικό Αίμο της Βουλγαρίας, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1441, εξ ου και το όνομά της που σημαίνει «παγωμένο». Εκεί στέκει ένα κτίριο-μνημείο του Βουλγαρικού Κομμουνιστικού Κόμματος, που χτίστηκε με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυσή τους. Η κατασκευή του επιβλητικού κτιρίου ξεκίνησε το 1974 και χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια, να δαπανηθούν περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ σε σημερινά χρήματα αλλά και αν ισοπεδωθεί με TNT η κορυφή του βουνού, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του.

Το μπρουταλιστικού αρχιτεκτονικού ρυθμού κτίριο έχει πάψει να χρησιμοποιείται από το 1989 και σήμερα είναι εγκαταλειμμένο. Η είσοδός σε αυτό έχει απαγορευτεί στο κοινό ενώ η πρόσβαση σε αυτό δεν είναι εύκολη. Γι’ αυτό και επιλέχθηκε για τη σειρά video «Unlock Your Horizon=Ξεκλείδωσε τους ορίζοντές σου» της Peugeot.

Advertisement
Advertisement

Μετά την ομάδα μουσικών έφτασε με το 5008 στο εντυπωσιακό σπήλαιο Φίνγκαλ στη Σκωτία (διαβάστε περισσότερα και δείτε το video πατώντας εδώ) αλλά και τους καλλιτέχνες Julian και Carmen που κατάφεραν να σταθούν στο μοντέρνας αρχιτεκτονικής καταφύγιο στο νησί Austvågøy, στο GrunnfØr της Νορβηγίας (μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ), αυτή τη φορά έχουμε τρεις πιλότους drones που αναζητούν το διαφορετικό.

Και το βρίσκουν στο Μπουζλούντζα, στήνοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό που μπορείτε να απολαύσετε πατώντας play!