Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Γενεύη το νέο «αγροτικό» της SsangYong

Ελλάδα 15:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Γενεύη το νέο «αγροτικό» της SsangYong

ΝΕΑ

Στη Γενεύη το νέο «αγροτικό» της SsangYong

ΝΕΑ

Η κορεάτικη SsangYong ανακοίνωσε επίσημα ότι στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα ντεμπουτάρει το νέο της pick-up, το οποίο με σημαντικές αναβαθμίσεις θα αντικαταστήσει το Actyon Sports. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο μοντέλο προς το παρόν δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό το πως θα ονομαστεί στην Ευρώπη, με πιο πιθανή ονομασία πάντως το «Rexton Sports», από τη στιγμή που το αυτοκίνητο θα βασιστεί πάνω στη νέα γενιά του SsangYong Rexton.

Στα χαρακτηριστικά του, το νέο κορεάτικο pick-up έχει μήκος 5,09 μέτρα, διπλή καμπίνα με δυνατότητα μεταφοράς έως και 5 επιβατών, ενώ αργότερα θα υπάρξει και μια πιο μακριά έκδοση με μήκος 5,4 μέτρων και ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου.

Στην Ευρώπη, το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί το Β’ Εξάμηνο του 2018 έχοντας τον 2,2 λίτρων turbo diesel e-XDi κινητήρα των 181 ίππων ισχύος και 420 Nm ροπής. Το μοτέρ αυτό θα συνδυαστεί με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και θα έχει επιλογή για πισωκίνητη ή τετρακίνητη έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Musso Sports 640 (2)

Στη γκάμα θα υπάρξει και μια έκδοση με κινητήρα βενζίνης 2,0 lτ. Turbo GDi 225 ίππων. Περισσότερα στοιχεία για το νέο pick-up της SsangYong θα γνωρίζουμε μετά την επίσημη πρώτη του στη Γενεύη στις 6 Μαρτίου.

Musso Sports 640 (1)