Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Faraday o Mattiacci!

Ελλάδα 10:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Faraday o Mattiacci!

ΝΕΑ

Στη Faraday o Mattiacci!

ΝΕΑ

Δυναμικό comeback στο χώρο του αυτοκινήτου πραγματοποίησε ο Marco Mattiacci, γνωστός στο ευρύ κοινό από τη μικρή θητεία του στο ρόλο του επικεφαλής της ομάδας Formula 1 της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Ιταλός μάνατζερ ανέλαβε το ρόλο του Global Chief Brand & Commercial Officer στη Faraday Future, την αμερικανική εταιρεία που σκοπεύει να ταράξει τα νερά στον χώρο της ηλεκτρικής αυτοκίνησης.

Ο Mattiacci προέρχεται άλλωστε από το χώρο της αυτοκίνησης αφού ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari για την Ασία και τον Ειρηνικό την περίοδο 2006-2010 και είχε αντίστοιχο ρόλο στη Ferrari Βόρειας Αμερικής την περίοδο 2010-2014.

Advertisement
Advertisement

Η επιτυχίες του σε αυτά τα πόστα, ήταν που έπεισε τον τότε Πρόεδρο της ιταλικής μάρκας, Luca di Montezemolo, να τον εμπιστευτεί όταν απομακρύνθηκε από τη Gestione Sportiva ο Stefano Domenicali.

Ως γνωστόν, εκεί έμεινε μόνο 8 μήνες, χωρίς να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε έναν τομέα που άλλωστε ήταν ξένος για εκείνον. Τώρα επιστρέφει σε γνωστά για εκείνον νερά, σε μία σημαντική κίνηση από πλευράς της Faraday Future.

Η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων που έχει έδρα στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, παρουσίασε πριν μερικούς μήνες το εντυπωσιακό πρωτότυπα FFZERO1. Διαβάστε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ.

Advertisement

Faraday Future EV concept

 

Advertisement