Live Κίνηση
Περισσότερα
Suzuki Swift

Το σπορ DNA του νέου Suzuki Swift

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το σπορ DNA του νέου Suzuki Swift

Suzuki Swift

Το σπορ DNA του νέου Suzuki Swift

Suzuki Swift

Υπάρχει μία λίστα μοντέλων που διαχρονικά το DNA τους έχει σπορ χαρακτηριστικά – ανεξαρτήτως μεγέθους. Πράγμα που ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για το νέο Suzuki Swift!

Advertisement
Advertisement

Ο εξωτερικός σχεδιασμός του ανανεωμένου μοντέλου της ιαπωνικής μάρκας, βασίζεται στην ιδέα της «τολμηρής εξέλιξης του γνήσιου DNA του SWIFT». Τι περιλαμβάνει όμως αυτό;

Μια συμπαγή, χαμηλή μορφή, επιβλητική εμπρός μάσκα και έντονες πλευρικές γραμμές, συνδυάζονται αρμονικά, αποπνέοντας εκλεπτυσμένο στιλ και δυναμισμό. Γενικότερο η σχεδίαση του νέου Swift δίνει την αίσθηση της κίνησης, ακόμη κι όταν το όχημα είναι σταματημένο.

Ένα αυτοκίνητο με ψυχή, γεννημένο όπως λένε οι Ιάπωνες «…για να προκαλεί συναισθήματα κάθε μέρα, με δυναμισμό που σε προκαλεί να τον ακολουθήσεις». Αυτός προέρχεται από το χαμηλό και φαρδύ αμάξωμα μέσω του οποίου επιτυγχάνεται ο αρχικός στόχος της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Ποιος ήταν αυτός; Το νέο Swift να κληρονομήσει τα ιδιαίτερα στιλιστικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν διαχρονικά το μοντέλο της Suzuki. Επιδρώντας αποφασιστικά στα στοιχεία που χρειάζονταν ανανέωση, ώστε το DNA του Swift να εξελιχθεί. Όπερ και εγένο.

suzuki-swift-2017-n640

Σε αρμονία με το μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό, το εσωτερικό προσφέρει ένα σύγχρονο χώρο με δυναμικές χρωματικές αντιθέσεις. Δεσπόζουσα θέση έχει η ψηφιακή οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών 7’’ για τον εύκολο χειρισμό του smartphone, της κάμερας οπιθοπορείας και του συστήματος πλοήγησης, σε έναν εσωτερικό κόσμο που εκτός από σπορτίφ χαρακτήρα, έχει και υψηλή ποιότητα.

Advertisement