Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Rapid: Δεύτερη νιότη

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Rapid: Δεύτερη νιότη

ΝΕΑ

Skoda Rapid: Δεύτερη νιότη

ΝΕΑ

Η Skoda επέλεξε το συγκεκριμένο χρονικό σημείο για να ανανεώσει και να διατηρήσει επίκαιρα τα μικρομεσαία Rapid και Rapid Spaceback, όπως ακριβώς δηλαδή έκανε προ ολίγου με το μεγαλύτερο Octavia αλλά και το μικρό Citigo.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η κίνηση γίνεται σχετικά νωρίς εξαιτίας του ανελέητου ανταγωνισμού που πληθαίνει διαρκώς. Οι καθιερωμένες διαφοροποιήσεις αφορούν εξωτερικά το πρόσθιο τμήμα, τη νέα μάσκα, αλλά και τα νέα φώτα τεχνολογίας bi-xenon, τα οποία τώρα συνδυάζονται με LED φώτα ημέρας.

Skoda-Rapid-2017-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Ανανέωση διακρίνουμε και στο πίσω τμήμα με νέο προφυλακτήρα και πιο σκούρας απόχρωσης φωτιστικά. Τα υπόλοιπα σημαντικά αφορούν τη 5θυρη έκδοση με τον κωδικό Spaceback, στην οποία το πίσω κρύσταλλο μεγάλωσε σε σχέση με το αντίστοιχο του προκατόχου του.

Η πιο σημαντική βέβαια παρέμβαση αφορά την προσθήκη του 3κύλινδρου TSI βενζινοκινητήρα με turbo του ενός λίτρου με ισχύ 95 και 110 ίππους. Άλλος ένας TSI 1,4 λίτρων κοσμεί την γκάμα και αποδίδει 125 ίππους. Οι λάτρεις του diesel έχουν δυο επιλογές, τους 1,4 και 1,6 TDI με ονομαστική ισχύ 90 και 116 ίππους αντίστοιχα.

Skoda-Rapid-Spaceback-2017-tsiro-640